ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: 9χρονη στα Ιωάννινα έφτασε μέχρι το χειρουργείο λόγω... bullying!

Απίστευτο: 9χρονη στα Ιωάννινα έφτασε μέχρι το χειρουργείο λόγω... bullying!

Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε λόγω της μεγάλης ψυχολογικής πίεσης που δεχόταν το παιδί.

Συγκλονίζει η καταγγελία μιας μητέρας της οποίας η ανήλικη κόρη της αναγκάστηκε να βρεθεί στο χειρουργείο μετά το καθημερινό bullying που δεχόταν επί σχεδόν δύο χρόνια από μαθητή μεγαλύτερης τάξης στο Δημοτικό Σχολείο, όπου φοιτούσε, σύμφωνα με το epirus-tv-news.

«Το κορίτσι χειρουργήθηκε στις 07/01/16 λόγω αφεστώτων ώτων (πεταχτών αυτιών). Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε λόγω της μεγάλης ψυχολογικής πίεσης που δεχόταν το παιδί από τους συμμαθητές της στο σχολείο λόγω δυσμορφίας των πτερυγίων της» αναφέρεται στην ιατρική γνωμάτευση, που παραθέτει το epirus-tv-news.

Tι καταγγέλλει η μητέρα

Η μητέρα καταγγέλει ότι η κόρη της, μαθήτρια την περασμένη χρονιά της Δ' Δημοτικού, ζούσε έναν εφιάλτη χωρίς κανείς -εκτός από την οικογένειά της -να μπορεί να την βοηθήσει.

Όπως αναφέρει η μητέρα του κοριτσιού, σε επιστολή της προς την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, μόλις το κοριτσάκι επέστρεψε στο σχολείο μετά την επέμβαση για ένα διάστημα τα πράγματα ήταν ήρεμα.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, τα πράγματα έγιναν ξανά ίδια με το κοριτσάκι να γυρίζει στο σπίτι σε άθλια κατάσταση, κλαίγοντας και αρνούμενη να ξαναπάει στο σχολείο. Έπειτα όμως από συζήτηση δέχτηκε να ξαναπάει σχολείο.

Σχετικές ειδήσεις