ΕΛΛΑΔΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του Λευκού Οίκου από την επίσκεψη Ομπαμα στην Αθήνα (photo)

Το συγκινητικό μήνυμα του Λευκού Οίκου από την επίσκεψη Ομπαμα στην Αθήνα (photo)

Ειδήσεις για επίσκεψη Ομπάμα: Στην επίσημη σελίδα του Λευκού Οίκου στο Facebook, μπήκε ο συγκινητικό επίλογος από την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Πριν από λίγες ώρες δόθηκε στη δημοσιότητα το μήνυμα του Μπαράκ Ομπάμα με φόντο τον Παρθενώνα, με ένα βίντεο στην επίσημη σελίδα του Λευκού Οίκου στο Facebook.

Το βίντεο του Ομπάμα που «γκρέμισε» τα social media

Στο βίντεο που ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου, δείχνει αποσπάσματα από την επίσκεψη του Ομπάμα στην Ελλάδα και τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης που έγινε η ξενάγηση του Αμερικανού Προέδρου.

«Στο τελευταίο μου ταξίδι στο εξωτερικό ως πρόεδρος, επιτέλους είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ την Ελλάδα και να γνωρίσω την όμορφη ιστορία αυτής της χώρας. Με το να στέκεσαι στην Ακρόπολη, την γενέτειρα της Δημοκρατίας και των δημοκρατικών αξιών των Αμερικανών, κερδίζεις μια προοπτική για τη σημασία της διακυβέρνησης του λαού, από το λαό, και για το λαό - και του πώς οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως εθνικότητας, αποφασίζουμε για το τι χώρα θα έχουμε, τα ιδεώδη που θα επιδιώκουμε και τις αξίες που θα μας καθορίζουν», αναφέρει χαρακτηριστικά το βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σχετικές ειδήσεις