ΕΛΛΑΔΑ

Του κάρφωσαν κατσαβίδι στο κεφάλι

Του κάρφωσαν κατσαβίδι στο κεφάλι
Σοκ ακόμη και στον ιατροδικαστή προκάλεσε η πρωτοφανής αγριότητα των δυο νεαρών...

Σοκ ακόμη και στον ιατροδικαστή προκάλεσε η πρωτοφανής αγριότητα των δυο νεαρών που τραυμάτισαν 31χρονο στρατιωτικό στην Ορεστιάδα.

Οι δράστες κάρφωσαν στο κρανίο του άτυχου θύματός τους ένα κατσαβίδι, με σκοπό να αρπάξουν τα 400 ευρώ που είχε στην κατοχή του.

Ο 31χρονος νοσηλεύεται βαρύτατα τραυματισμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι πάλεψε με τους δύο νεαρούς ληστές και φέρει εκδορές και κακώσεις σε όλο του το σώμα.

Οι δύο νεαροί δράστες, 19 και 21 ετών, κατάφεραν χτυπήματα στο κεφάλι του θύματος με το κατσαβίδι που είχαν δανειστεί από ένα Ίντερνετ καφέ, με το πρόσχημα ότι θέλουν να επισκευάσουν μία μοτοσικλέτα!

Μάλιστα ένα από τα τραύματα είναι πιο σοβαρό, καθώς διαπέρασε το κρανίο του 31χρονου και έπληξε τον εγκέφαλό του! Ο άτυχος στρατιωτικός σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, αλλά οι δράστες τον εγκατέλειψαν αβοήθητο.

Αφού άρπαξαν το τσαντάκι με τα χρήματά του, πήγαν στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας με… ταξί για να διασκεδάσουν! Στην επιστροφή, όμως, συνελήφθησαν.