ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς αποφάσεις η κοινή συνεδρίαση ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Χωρίς αποφάσεις η κοινή συνεδρίαση ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις «μπλόκαραν» την κοινή συνεδρίαση των προεδρείων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για συντονισμό των δράσεών τους ενόψει και της κατάθεσης του νέου προϋπολογισμού.

Τα δύο συνδικαλιστικά προεδρεία επέλεξαν να μεταθέσουν τη λήψη αποφάσεών τους στις αυριανές χωριστές συνεδριάσεις των Γενικών Συμβουλίων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Η ολομέλεια της διοίκησης της ΓΣΕΕ θα συνεδριάσει στις 10:00 το πρωί στα γραφεία της Συνομοσπονδίας, ενώ την ίδια ώρα η ηγεσία της ΑΔΕΔΥ θα συνεδριάζει στο ξενοδοχείο Novotel.

"Οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες και ελπίζω ότι πολύ σύντομα ο λαός θα μπορέσει να κρίνει για νέα Κυβέρνηση", δήλωσε μετά τη συνεδρίαση, ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Ηλίας Ηλιόπουλος.

"Οι εργαζόμενοι ζητούν την ανατροπή αυτής της πολιτικής" υποστήριξε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Βρεττάκος, ενώ ο κ. Γιώργος Πέρρος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, άσκησε κριτική στην πλειοψηφία των συνδικαλιστικών ηγεσιών της ΓΣΣΕ και της ΑΔΕΔΥ, στις οποίες καταλόγισε, ότι "τάχθηκαν υπέρ του δημοψηφίσματος, προσφέροντας στήριξη στην κυβερνητική πολιτική".