ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε για πόσα χρήματα βγαίνει στο σφυρί ο εξοπλισμός της Ελευθεροτυπίας

Δείτε για πόσα χρήματα βγαίνει στο σφυρί ο εξοπλισμός της Ελευθεροτυπίας
Τι περιλαμβάνουν τα κινητά περιουσιακά στοιχεία της Χ.Κ. Τεγόπουλος
eurokinissi

Μετά το κτήριο στο Νέο Κόσμο, σε πλειστηριασμό οδηγούνται τα κινητά περιουσιακά στοιχεία της «Ελευθεροτυπίας».

Στο σφυρί βγαίνει ο εξοπλισμός της εταιρίας Χ.K. Τεγόπουλος, που εξέδιδε την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία».

Τον περασμένο Οκτώβριο το κτήριο της «Ελευθεροτυπίας» στο Νέο Κόσμο, αγόρασε, σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό η Value Τουριστική.

Σειρά έχουν, όπως προβλέπει η πτωχευτική διαδικασία, τα κινητά περιουσιακά στοιχεία της Χ.Κ. Τεγόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, η συνολική αξία στην οποία θα εκπλειστηριαστούν τα στοιχεία τοποθετείται σε περίπου 15.000 ευρώ.

Τι βγαίνει στο «σφυρί»

Τα κινητά περιουσιακά στοιχεία της «Ελευθεροτυπίας» περιλαμβάνουν εξοπλισμό γραφείου, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και εν γένει κάθε είδους απαραίτητο αντικείμενο για την λειτουργία μίας εφημερίδας.

Στο σφυρί θα βγουν και ειδικές εκδόσεις που είχαν κυκλοφορήσει για λογαριασμό της «Ελευθεροτυπίας» και βρίσκονται στο υπόγειο του κτηρίου στο Νέο Κόσμο.

Οι εκποιήσεις, που πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στο Πρωτοδικείο Αθηνών, περιλαμβάνουν ακόμη περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, ένα κλαρκ και γεννήτριες που χρησιμοποιούνταν στην εκτυπωτική μονάδα της εταιρίας.

Όλα τα παραπάνω κινητά περιουσιακά στοιχεία της Τεγόπουλος θα εκπλειστηριαστούν, σύμφωνα με το capital.gr, για περίπου 15.000 ευρώ λόγω της παλαιότητας τους. Έτσι, η συμβολή των συγκεκριμένων εκποιήσεων στην ικανοποίηση των πιστωτών αναμένεται να είναι ιδιαίτερα μικρή, αλλά εξισορροπείται από τον πλειστηριασμό του κτηρίου της πρώην έδρας της «Ελευθεροτυπίας» σε τίμημα 10,8 εκατ. ευρώ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο πατέρας της 6χρονης στην Κρήτη: «Έφτασε τρεις φορές στο τέλος»

Χάος στην Αγία Πετρούπολη: Χιονίζει ασταμάτητα επί δύο εβδομάδες – Δείτε εντυπωσιακές εικόνες

Σχετικές ειδήσεις