ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Θήβα: Σε κρίσιμη κατάσταση 8χρονο κοριτσάκι από «αδέσποτη» σφαίρα

Σοκ στη Θήβα: Σε κρίσιμη κατάσταση 8χρονο κοριτσάκι από «αδέσποτη» σφαίρα

Σοκ ανήμερα του Πάσχα στη Θήβα, όπου ένα κοριτσάκι δέχθηκε "αδέσποτη" σφαίρα στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο.

Ένα 8χρονο κοριτσάκι δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο Αγλαία Κυριακού μετά από "αδέσποτη" σφαίρα που δέχθηκε ενώ έπαιζε με τους φίλους του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κοριτσάκι έπαιζε στο δρόμο με άλλα παιδάκια, όταν ξαφνικά έπεσε κάτω, χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπίστωσαν ότι το παιδί έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και μάλιστα πως η σφαίρα ήταν σφηνωμένη στο κρανίο του.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του παιδιού, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, ενώ από εκεί μεταφέρθηκε τελικά στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία πιθανολογεί, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ότι η σφαίρα «έφυγε» από όπλο πολίτη που γιόρταζε το Πάσχα.

Το περιστατικό θυμίζει το θάνατο του 11χρονου Μάριου το 2017. Το αγοράκι είχε πέσει νεκρό στην αυλή του σχολείου του στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα.

Διαβάστε επίσης:

ΧΑΜΟΣ στη Νάξο με το «θηρίο» που έβγαλαν από τη θάλασσα (pics)

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Σερβετάς - Τι συνέβη; (pics)

Σχετικές ειδήσεις