ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγοράκι δύο ετών ανάμεσα στα θύματα της κακοκαιρίας

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγοράκι δύο ετών ανάμεσα στα θύματα της κακοκαιρίας

Δεν το χωράει ανθρώπου νους το δράμα που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Χαλκιδική.

Η θεομηνία που χτύπησε το βράδυ της Τετάρτης (11/07) αφήνει πίσω της νεκρούς, τραυματίες και τεράστιες καταστροφές.

Μεταξύ των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε Κασσάνδρα και Σιθωνία, ήταν κι ένας πατέρας με το ανήλικο παιδί του.

Πατέρας και γιος, Ρωσικής καταγωγής, καταπλακώθηκαν από δέντρο στον περιβάλλοντα χώρο ξενοδοχείου, στην περιοχής της Νέας Ποτίδαιας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

«Στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών έχουν μεταφερθεί οι σοροί ενός νεαρού πατέρα και του μόλις δύο ετών μωρού του ενώ, στην ίδια περιοχή έχει εντοπιστεί και μία γυναίκα επίσης νεκρή κάτω από υπόστεγο που κατέρρευσε», είπε στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς.

«Η κατάσταση είναι δραματική. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να συμμαζέψουμε ό,τι μπορούμε. Όλη η περιοχή είναι στο σκοτάδι. Το μπουρίνι διήρκεσε μόλις 15 λεπτά και κατέστρεψε τα πάντα», σημειώνει ο κ. Καρράς.

Στο μεταξύ όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία, μία γυναίκα έχασε τη ζωή της στα Νέα Πλάγια του δήμου Νέας Προποντίδας, όταν καταπλακώθηκε από στέγαστρο ταβέρνας, ενώ στη Σωζόπολη, του ίδιου δήμου, ανδρόγυνο αλλοδαπών τραυματίστηκε θανάσιμα, ύστερα από ανατροπή τροχόσπιτου.

Οι τοπικές Αρχές βρίσκονται επί ποδός καθώς υπάρχουν κι άλλα περιστατικά στα οποία ζητήθηκε συνδρομή πυροσβεστικής και αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Προσοχή! Ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου

Καιρός ΤΩΡΑ: Τρόμος στον Εύοσμο από κεραυνό που έπεσε σε σπίτι (vid)