Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Αργολίδα: Κατέθεσε πρόσωπο - «κλειδί» για το έγκλημα της Κοιλάδας – Τι είπε η «μαύρη χήρα»

Newsbomb

Eνώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, στο Ναύπλιο βρέθηκε την Παρασκευή (22/03)  η «μαύρη χήρα» της Αργολίδας, που κατηγορείται ότι σκότωσε τον καπετάνιο σύζυγό της. Φως στην πολύκροτη υπόθεση ρίχνει η κατάθεση μιας γυναίκας που θεωρείται πρόσωπο-«κλειδί».

Πρόσωπα-«κλειδιά» κατέθεσαν την Παρασκευή (22-03-2019) στη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου, για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, τον Δεκέμβριο του 2014, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.

Βασική κατηγορούμενη η χήρα του καπετάνιου, η οποία πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Η 38χρονη, είχε κατηγορηθεί ότι σκότωσε με δύο σφαίρες, σε κεφάλι και κοιλιά, τον άτυχο καπετάνιο με τον οποίο είχε αποκτήσει μια κόρη, σε σπίτι φίλου τους, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014. «Δεν τον σκότωσα εγώ! Δεν είχα κίνητρο. Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου», υποστήριζε λίγο πριν καταδικαστεί σε ισόβια.

Η κατάθεση της γυναίκας – «κλειδί» στην υπόθεση

Η φίλη του θύματος, η οποία θεωρείται από πολλούς σαν το τρίτο πρόσωπο της ιστορίας, γεγονός που η ίδια αρνείται κατηγορηματικά.

«Η σχέση μας με το Θανάση ήταν φιλική και επαγγελματική. Μου εμπιστευόταν τα προβλήματα που είχε στη σχέση με τη σύζυγό του. Ήμουν μπροστά όταν η κατηγορούμενη του μιλούσε παντελώς απαξιωτικά, αποκαλώντας τον μ…κα».

Πρόεδρος δικαστηρίου: Εκείνος πώς αντιδρούσε; «Την κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια!»

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της κατηγορούμενης, πολλά ερωτήματα γεννά το γεγονός πως η 42χρονη φίλη και συνάδελφος του δολοφονημένου καπετάνιου, μέσα σε δύο μήνες είχε ανταλλάξει μαζί του 1.760 μηνύματα.

Εισαγγελέας: Πώς λέτε ότι δεν είχατε σχέσεις όταν έχετε ανταλλάξει τόσα πολλά μηνύματα , σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

«Σας επαναλαμβάνω ότι είχαμε έρθει πολύ κοντά με το θύμα, λόγω της κατάστασης που αντιμετώπιζε καθημερινά στο σπίτι του», δήλωσε η φίλη του θύματος.

Οργή από την οικογένεια του καπετάνιου: «Τον σκότωσε για να του κλείσει το στόμα»

«Τον σκότωσε για να του κλείσει το στόμα για κάτι που δεν ήθελε να μαθευτεί στο χωριό», δήλωσε η αδερφή του αδικοχαμένου καπετάνιου στο δικαστήριο, τονίζοντας ότι οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνό φαινόμενο.

«Υποψιάστηκα τη νύφη μου από τη 2η μέρα της κηδείας, που μου είπε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε. Την καλώ να μας πει ποιος άλλος ήταν μαζί της τη στιγμή του φόνου», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας του θύματος.

Οι ισχυρισμοί της «μαύρης χήρας» για το έγκλημα

«Δεν τον σκότωσα εγώ! Δεν είχα κίνητρο. Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου», υποστήριζε η χήρα λίγο πριν καταδικαστεί σε ισόβια. Τότε, και αφού εμφανιζόταν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», εκλιπαρώντας όσους γνώριζαν κάτι να μιλήσουν, για να αποκαλυφθεί ο φονιάς, φέρεται ότι είχε ομολογήσει ενώπιον των ανδρών της Ασφαλείας Ναυπλίου, που σύμφωνα με την ίδια, την ανέκριναν επί 21 ώρες:

«Ναι, εγώ το έκανα. Τελειώνετε τώρα, ρε παιδιά, χαράζει. Αφήστε με να φύγω, να απολαύσω αυτήν την υπέροχη μέρα» φέρεται ότι είχε πει η «μαύρη χήρα». Η 38χρονη, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον δύο αστυνομικών της Ασφάλειας Ναυπλίου και κατά παντός υπευθύνου, ισχυριζόμενη ότι απέσπασαν την ομολογία της εν μέσω βασανιστηρίων.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr, star.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ANT1: Αυτό που έγινε στον αέρα εκπομπής δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ ξανά – Έπαθαν σοκ (pics)

Εκλογές 2019 - Νέα δημοσκόπηση: Δείτε ποια είναι τα ποσοστά των κομμάτων

Σοκ: Δείτε σε ποιο κόμμα ανήκει η εριστική διευθύντρια των My Market που απολύθηκε