Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με 39χρονο στα νότια προάστια: Τι ισχυρίζεται η σύντροφος του για την πτώση από τον 3ο όροφο

Newsbomb

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της πτώσης ενός 39χρονου από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στα νότια προάστια - Τι ισχυρίζεται η 32χρονη σύντροφος του

Στο Ωνάσειο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 39χρονος άνδρας που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα νότια προάστια μετά από διαπληκτισμό με τη 32χρονη σύντροφό του, η οποία κρατείται.

Η 32χρονη με αποκλειστική δήλωση της στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για το τι ακριβώς συνέβη: «Είμαι πάρα πολύ λυπημένη, ταραγμένη και συγκλονισμένη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η υγεία και η ζωή του συντρόφου μου. Αυτό που θέλω είναι να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά».

Όπως υποστηρίζει η 32χρονη κοπέλα κάλεσε την Αστυνομία καθώς φοβήθηκε για την ζωή της και για αυτό όταν ο σύντροφός της βγήκε στο μπαλκόνι, τον κλείδωσε έξω.

Ο 39χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ωνάσειο, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του και ακόμα δεν έχει καταθέσει στους αστυνομικούς.

Η 32χρονη θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και κατά αντιπαράσταση εξέταση, καθώς το βράδυ του Σαββάτου (23/03/2019) η κατάσταση φαίνεται ότι βγήκε εκτός ελέγχου.

Η νεαρή κοπέλα, το πρωί της Τρίτης (26/03/2019) θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό, από το οποίο ευτυχώς ο άνδρας δεν τραυματίστηκε σοβαρά, σημειώθηκε γύρω στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου (23/03).

Ο 39χρονος μένει στο διαμέρισμα με μία 32χρονη, με καταγωγή από τον Λίβανο, η οποία εργάζεται ως διερμηνέας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, πριν από την πτώση το ζευγάρι φαίνεται να καβγάδισε.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε στο κενό ο 39χρονος, ωστόσο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με το Star, παρά την πτώση του 39χρονου, κατάφερε να συρθεί μέχρι το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια να τον παραλάβει από εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όταν ο 39χρονος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, ψέλλισε «εκείνη φταίει που έπεσα». Αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και στη συνέχεια στο Ωνάσειο. Τα χτυπήματα δεν είναι τόσο βαριά, όμως αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του. Ο ίδιος δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει κατάθεση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr