GOSSIP

Angelina: Η πιο σέξι μαμά του κόσμου παίζει… privé

Angelina:   Η πιο σέξι μαμά του κόσμου παίζει… privé
H Angelina Jolie έκλεισε μια ολόκληρη...

«Privé», για εκείνη και τα παιδιά της, έκλεισε μια ολόκληρη εγκατάσταση μπόουλινγκ, προκειμένου να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, όσο ο μπαμπάς ήταν απασχολημένος στα γυρίσματα της ταινίας του.

Ο λόγος για την Angelina Jolie και τα έξι παιδιά της που επισκέφθηκαν την Παρασκευή το Eden Superbowl στο St Julian, στη Μάλτα και έπαιξαν μόνοι τους, καθώς η ηθοποιός είχε ζητήσει να είναι κλειστός ο χώρος για το κοινό για όση ώρα βρίσκεται εκεί.

Η σταρ του Χόλλυγουντ, όπως επισημαίνει η Daily Mail, θα μπορούσε να είχε πληρώσει μόνο 6 ευρώ για κάθε παιχνίδι, όμως, η 36χρονη ηθοποιός «ξηλώθηκε» κανονικά, καταβάλλοντας ένα μεγάλο ποσό για να έχει όλη την εγκατάσταση μόνο για τον εαυτό της και την παρέα της.

Από το… ανελέητο παιχνίδι έλειπαν μόνο η Vivienne, το ένα από τα δύο δίδυμα, που την κρατούσε η νταντά και ο ευτυχής μπαμπάς Brad Pitt , καθώς ήταν απασχολημένος με την τοποθεσία των γυρισμάτων για τη ταινία του, « World War 2».

Την Angelina τη φωτογράφισαν να φεύγει από το χώρο του μπόουλινγκ κρατώντας στα χέρια της το δίχρονο γιό της Knox και πίσω της να έρχονται ο ο 9χρονος Maddox , ο 7χρονος Pax, η 6χρονη Zahara και η 5χρονη Shiloh.