ΚΑΙΡΟΣ

Καύσωνας προ των πυλών: Όλοι οι κλιματιζόμενοι χώροι σε Αττική και Πειραιά

Καύσωνας προ των πυλών: Όλοι οι κλιματιζόμενοι χώροι σε Αττική και Πειραιά

Ο υδράργυρος θα εκτοξευτεί στους 39 με 41 βαθμούς Κελσίου το επόμενο διήμερο και οι περιφέρειες Αττικής και Πειραιά εξέδωσαν ανακοίνωση για τους κλιματιζόμενους χώρους που θα λειτουργούν όλο το 24ωρο.

Στη διάθεση κλιματιζόμενων χώρων για τους πολίτες, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν την ηλιοθεραπεία και να παραμένουν σε σκιερά και δροσερά μέρη, να αποφεύγουν τη βαριά σωματική εργασία, το βάδισμα ή το τρέξιμο για πολύ ώρα κάτω από τον ήλιο.

Επίσης, καλεί τους πολίτες να προτιμήσουν τα ελαφρά και ανοιχτόχρωμα ρούχα, καπέλο και γυαλιά ηλίου ενώ αναφέρει ότι καλό είναι η διατροφή να αποτελείται από ελαφρά και μικρά γεύματα, με άφθονο νερό.

Δείτε ΕΔΩ τους κλιματιζόμενους χώρους στον Πειραιά

Άμεση ενημέρωση σχετικά με τους κλιματιζόμενους χώρους που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες σε συνεργασία με τους δήμους, παρέχει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και η Περιφέρεια Αττικής, μέσω του συνδέσμου υπό τον τίτλο «Κλιματιζόμενοι Χώροι στην Περιφέρεια Αττικής» στην ιστοσελίδα της. Δείτε ΕΔΩ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον καιρό

Σχετικές ειδήσεις