ΚΑΙΡΟΣ

Γιαννόπουλος στο Newsbomb.gr: Με 26 βαθμούς το Πάσχα - «Καλοκαίρι» μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη

Γιαννόπουλος στο Newsbomb.gr: Με 26 βαθμούς το Πάσχα - «Καλοκαίρι» μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη
Intime News

Για «ένα Πάσχα όπως το θέλει ο κόσμος» έκανε λόγο ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, αναλύοντας τον καιρό της Κυριακής αλλά και των επόμενων ημερών στο Newsbomb.gr

Με ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα σουβλίσουμε σήμερα, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ ο «καλοκαιρινός» αυτός καιρός θα διατηρηθεί μέχρι και την Τετάρτη του Πάσχα σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, κύριος Παναγιώτης Γιαννόπουλος μιλώντας στο Newsbomb.gr έκανε λόγω για «ένα Πάσχα όπως το θέλει ο κόσμος», καθώς οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές για την εποχή, ενώ και τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι πολύ καλός, θυμίζοντας «μίνι καλοκαίρι».

Η πρόγνωση του κ. Γιαννόπουλου:

«Ανοιξιάτικο ηλιόλουστο Πάσχα, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 24-25 βαθμούς στα ηπειρωτικά, ενώ τοπικά στα νοτιοανατολικά θα δείξουν και 26 βαθμούς Κελσίου τα θερμόμετρα. Μία ηλιόλουστη μέρα, χωρίς σύννεφα και φυσικά χωρίς βροχές, ένα Πάσχα όπως το θέλει ο κόσμος.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, διατηρούνται οι καλές θερμοκρασίες και ίσως δούμε τον υδράργυρο να φτάνει ακόμα και τους 27 βαθμούς. Ίσως δούμε σκόνη από την Αφρική χωρίς όμως λασποβροχή, απλώς θα δούμε λίγο άσπρο χρώμα στον ουρανό, με κάποιες αραιές νεφώσεις. Και την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Την Τρίτη καθαρίζει και πάλι ο καιρός με καλές θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

Από την Πέμπτη και μετά, η μόνη αλλαγή που θα δούμε θα είναι μια αστάθεια στη βόρεια Ελλάδα ως επί το πλείστον, με κάποιες μεσημεριανές και απογευματινές μπόρες. Αυτές ίσως τις δούμε στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης. Γενικά όμως ο καιρός όλες αυτές τις ημέρες μέχρι και την Τετάρτη του Πάσχα, θα είναι ανοιξιάτικος, με θερμοκρασίες κοντά στους 25 βαθμούς Κελσίου.»