ΕΛΛΑΔΑ

Συννεφιασμένη η Μ. Παρασκευή

Συννεφιασμένη η Μ. Παρασκευή

Αίθριος θα είναι σήμερα Μ. Παρασκευή ο καιρός, αν και σταδιακά από τα δυτικά τα σύννεφα θα πυκνώνουν και θα σημειωθούν βροχές στην Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο καθώς και σε αρκετές περιοχές της Μακεδονίας, όπου η κακοκαιρία θα επεκταθεί έως και τις βραδινές ώρες.

Το πρωί στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα αναμένεται πυκνή ομίχλη. ενώ η ατμόσφαιρα θα είναι σκοτεινή λόγω της μεταφοράς σκόνης από τη Βόρειο Αφρική.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέουν παρόμοιοι άνεμοι εντάσεως 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3 έως 20 με 21 βαθμούς, στα κεντρικά από 8 έως 23 με 24 βαθμούς και στα νησιά από 13 έως 22 με 23 βαθμούς.

Αυξημένες νεφώσεις με βροχές από τις βραδινές ώρες, θα σημειωθούν σήμερα, Μ. Παρασκευή, στην Αττική και η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 16 με 18 βαθμούς.

Αυξημένες νεφώσεις με βροχές αναμένονται από τις απογευματινές ώρες και στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα νότιοι σχεδόν μέτριοι, ενώ ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι ανατολικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.