ΕΛΛΑΔΑ

Απολογούνται Βίκυ Σταμάτη, Αρετή Τσοχατζοπούλου

Απολογούνται Βίκυ Σταμάτη, Αρετή Τσοχατζοπούλου

Σήμερα ξεκινούν οι απολογίες δέκα προσώπων που εμπλέκονται στην νομιμοποίηση παράνομων αμοιβών του Άκη Τσοχατζόπουλου, μεταξύ των οποίων η γυναίκα του και η κόρη του.


Οι δέκα εμφανίστηκαν την Παρασκευή ενώπιον του ανακριτή και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν, ώστε να μελετήσουν την ογκώδη δικογραφία.

Η Βίκυ Σταμάτη θα απολογηθεί την Παρασκευή για το θέμα του ακινήτου της Διονυσίου Αεροπαγίτου, ενώ η Αρετή Τσοχατζοπούλου θα κληθεί να απαντήσει στα ερωτήματα που έχουν προκύψει για το ακίνητο στο Κολωνάκι.

Να υπενθυμίσουμε πως το ακίνητο στο Κολωνάκι εμφανίζεται να έχει αγοραστεί το 2006 από εταιρεία που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Την Πέμπτη θα απολογηθεί και ο αδελφός της συζύγου του πρώην υπουργού, Παναγιώτης Σταμάτης, ο οποίος βάσει του κατηγορητηρίου από το 2006 έως το 2009 μετείχε με το όνομα Παναγιώτης Παπαλιάκος σε συναλλαγές, προκειμένου να ανακαινιστεί το σπίτι στην Ακρόπολη.

Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της εταιρείας Nobilis, από την οποία αγόρασε το σπίτι η Βίκυ Σταμάτη.