ΕΛΛΑΔΑ

Ούτε δίπλωμα δεν είχε ο μοτοσικλετιστής που παρέσυρε τα δίδυμα

Ούτε δίπλωμα δεν είχε ο μοτοσικλετιστής που παρέσυρε τα δίδυμα

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του τραγικού τροχαίου ατυχήματος, που έγινε το πρωί επί της οδού Πατησίων, όταν ένας 21χρονος Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και παρέσυρε με την μοτοσικλέτα του μία μητέρα με τα δίδυμα 7χρονα παιδιά της, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, για τον οποίο στήθηκε επιχείρηση από την Τροχαία στο σπίτι του για να συλληφθεί, δεν είχε ούτε καν δίπλωμα και ασφάλεια για την μοτοσικλέτα του. Υπενθυμίζουμε, ότι ο δράστης εγκατέλειψε βαριά τραυματισμένη την άτυχη μάνα και τα παιδιά της και εγκατέλειψε την μοτοσικλέτα του στην οδό Δροσοπούλου, όπου και την εντόπισαν οι άντρες της Τροχαίας.

Τα δύο αδερφάκια νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ενώ πιο σοβαρή κρίνεται η κατάσταση του αγοριού που είναι πολυτραυματίας. Η μητέρα νοσηλεύεται με βαριά τραύματα, αλλά σε ελεγχόμενη κατάσταση στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Στο σημείο υπήρξαν μαρτυρίες, ότι πριν από το τραγικό ατύχημα, ο δράστης παρέσυρε και έναν ποδηλάτη, αλλά δεν προσήλθε κανείς ως θύμα στην Τροχαία για να το δηλώσει αυτό. Ο 21χρονος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, ενώ πριν από λίγο παραδόθηκε από την Τροχαία Αθηνών σε κλιμάκιο της Ναυτονομίας, μαζί με την σχηματισμένη σε βάρος του δικογραφία.