ΕΛΛΑΔΑ

Βίκυ Σταμάτη: Αντιμετωπίζω άμεσο και μεγάλο κίνδυνο για την υγεία μου

Βίκυ Σταμάτη: Αντιμετωπίζω άμεσο και μεγάλο κίνδυνο για την υγεία μου

Την παρέμβαση της διευθύντριας των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού για την περίπτωση της Βίκυς Σταμάτη η οποία, όπως ισχυρίζεται «αντιμετωπίζει άμεσο και μεγάλο κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή της», ζήτησε σήμερα o συνήγορος υπεράσπισής της Βασίλης Χειρδάρης.

Με επιστολή του προς τη διεύθυνση της φυλακής ο δικηγόρος γνωστοποιεί ότι η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου παρουσίασε χθες από τις 14:20 έως τις 14:45 λιποθυμικές τάσεις και ότι η γιατρός που την εξέτασε απεφάνθη ότι χρειάζεται «επείγουσα ψυχιατρική εκτίμηση»

Ειδικότερα, στη σχετική επιστολή του ο κ. Χειρδάρης αναφέρει επί λέξει:

«Είμαι ο συνήγορος υπεράσπισης και πληρεξούσιος Δικηγόρος της κας Βασιλικής Σταμάτη. Έλαβα σήμερα τηλεφωνήματα από την πελάτισσά μου η οποία εκδηλώνει την εντονότατη ανησυχία της για την σοβαρή επιδείνωση της υγείας της χθες και πολύ περισσότερο σήμερα.

Επισημαίνω ότι η κ. Σταμάτη εξετάστηκε από την Ιατρό κα Καρατζά χθες 31/07/2012, η οποία απεφάνθη ότι χρειάζεται επείγουσα ψυχιατρική εκτίμηση.

Μετά τα παραπάνω θα σας παρακαλέσω να επιληφθείτε ΑΜΕΣΑ, ώστε να επιλυθεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κας Σταμάτη, δεδομένου ότι όπως μου ισχυρίστηκε η ίδια, υπάρχει άμεσος και μεγάλος κίνδυνος για την υγεία και την ζωή της».