ΕΛΛΑΔΑ

Σκίτσο της ΕΛ.ΑΣ. για την τεμαχισμένη γυναίκα στη Ραφήνα

Σκίτσο της ΕΛ.ΑΣ. για την τεμαχισμένη γυναίκα στη Ραφήνα

-Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα στοιχεία ταυτότητας της ηλικιωμένης

-Στη δημοσιότητα δύο φωτογραφικές απεικονίσεις του προσώπου της, μετά από ειδική επεξεργασία ανασύνθεσης

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση του τεμαχισμένου πτώματος που βρέθηκε στις 23 Αυγούστου στη Ραφήνα. Τα στοιχεία ταυτότητας της άτυχης γυναίκας παραμένουν ακόμη άγνωστα, ενώ οι άνδρες της Αστυνομίας κάνουν έκκληση στους πολίτες να επικοινωνήσουν με τις Αρχές αν γνωρίζουν κάτι με την υπόθεση.

Μάλιστα, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφικές απεικονίσεις του προσώπου της, μετά από ειδική επεξεργασία ανασύνθεσης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το τεμαχισμένο πτώμα είχε βρεθεί στις 23 Αυγούστου σε σακούλες δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Στεφοπούλου και Πράσινου Λόφου στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για λευκή γυναίκα, ύψους 1,60 μ. περίπου, παχύσαρκη, με κοντά βαμμένα καστανοκόκκινα μαλλιά και εκτιμώμενη ηλικία τα 70 έτη. Κατά τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ολική απουσία οδόντων. Επίσης διαπιστώθηκε ότι είχε υποβληθεί κατά το παρελθόν σε επέμβαση αφαίρεσης γεννητικών οργάνων.

Η Αστυνομία παρακαλεί όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση ή αναγνωρίζει κάποιο άτομο στις παραπάνω απεικονίσεις να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 210 6411111, 210 6443374 και 210 6449200 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Η ΕΛ.ΑΣ. ζητάει πληροφορίες για την τεμαχισμένη γυναίκα στη Ραφήνα

Αποκλειστικό: Η στιγμή της αυτοψίας στο τεμαχισμένο πτώμα της Ραφήνας

Σοκ στη Ραφήνα: Βρέθηκε τεμαχισμένο πτώμα σε κάδο απορριμμάτων

Μυστήριο πίσω από την άγρια δολοφονία στη Ραφήνα