ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο πίσω από την άγρια δολοφονία στη Ραφήνα

Μυστήριο πίσω από την άγρια δολοφονία στη Ραφήνα

Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Ραφήνας το μακάβριο εύρημα που μαρτυρά ένα φρικτό έγκλημα.

Ένα πτώμα βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε σακούλες και σακ-βουαγιάζ δίπλα από έναν κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Πράσινου Λόφου και Στεφοπούλου.

Πρόκειται για το πτώμα μίας ηλικιωμένης γυναίκας, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως ο ή οι δράστες έκοψαν με τσεκούρι ή μαχαίρι το πτώμα πριν από περίπου 24 ώρες.

ra1

Τα μακάβρια ευρήματα εντόπισαν δύο μικρά παιδιά, ηλικίας 12 ετών , τα οποία έκαναν βόλτα στην περιοχή με τα ποδήλατά τους και σταμάτησαν από την έντονη δυσοσμία. Έντρομα ενημέρωσαν τους γονείς τους και εκείνοι με τη σειρά τους την αστυνομία.

Στο σημείο έφθασε κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών ενώ ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

RA3

Μετά από λίγη ώρα διασπιστώθηκε η φρίκη: Στις σακούλες δίπλα από τους κάδους του δήμου Ραφήνας υπήρχε τεμαχισμένο σώμα γυναίκας. Ο κορμός ξεχωριστά, σε άλλη σακούλα τα άνω και κάτω άκρα και αλλού ο κορμός του σώματος και το κεφάλι.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. υπολογίζουν ότι το άγριο έγκλημα σημειώθηκε το τελευταίο 48ωρο, ενώ δεν υπάρχει καμία καταγγελία για εξαφάνιση προσώπου στην περιοχή. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

ra2

Μιλώντας στο Newsbomb.gr κάτοικος της περιοχής ανέφερε πως είχε δει τις σακούλες στο σημείο. Μάλιστα, του είχε κάνει εντύπωση το γεγονός ότι οι σακούλες ήταν έξω από τον κάδο απορριμμάτων.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε τα βίντεο...

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Ραφήνα: Βρέθηκε τεμαχισμένο πτώμα σε κάδο απορριμμάτων