ΕΛΛΑΔΑ

Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Κρυώνει απότομα ο καιρός από σήμερα Πέμπτη, με τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα και ισχυρούς βόρειους ανέμους μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει κάθετη πτώση.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.