ΕΛΛΑΔΑ

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Ρόδος-Αγνοούνται οδηγοί

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Ρόδος-Αγνοούνται οδηγοί

Πρωτοφανής κακοκαιρία πλήττει τη Ρόδο από το απόγευμα της Παρασκευής.

Οδηγοί που βγήκαν από τα οχήματά τους για να σωθούν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και αγνοούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΡΟΔΙΑΚΗ», αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι παρασύρθηκαν στη γέφυρα της Κρεμαστής δύο άτομα που βγήκαν από το αυτοκίνητό τους για να γλιτώσουν κι ένα ακόμα άτομο στην περιοχή της Αρχαγγέλου.

rodos1

Τα δύο άτομα στην Κρεμαστή, ήταν εκπαιδευτικοί που επέβαιναν μαζί με έναν ακόμα συνάδελφό τους σε όχημα με κατεύθυνση από το Παραδείσι προς την Κρεμαστή. Όταν έφτασαν στο ποτάμι και άρχισε να παρασύρεται το όχημά τους, βγήκαν από αυτό και οι τρεις για να σωθούν.

Σύμφωνα πάντα με την ΡΟΔΙΑΚΗ πρόκειται για έναν 50χρονο, μια 30χρονη και έναν ακόμα 30χρονο άνδρα, που εργάζονται και οι τρεις στο ίδιο σχολικό συγκρότημα.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό των αγνοούμενων.

Η βροχόπτωση έπληξε κυρίως το βόρειο τρίγωνο του νησιού και προκάλεσε αρκετά προβλήματα κυρίως στους δρόμους ενώ πλημμύρισαν αρκετά σπίτια και καταστήματα κυρίως στην περιοχή Ιαλυσός.

rodos2

Λόγω της κακοκαιρίας υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε αρκετές περιοχές του νησιού.

Αν και η βροχή διήρκεσε δύο περίπου ώρες προκάλεσε αρκετές ζημιές κυρίως στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Μάλιστα μετά από αίτημα του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και του Δημάρχου ρόδου οι πληγείσες περιοχές κηρύχτηκαν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ το πρωί στο νησί θα μεταβεί ελικόπτερο σούπερ πούμα με άνδρες της ΕΜΑΚ, προκειμένου να συμβάλουν στις έρευνες.

(Πληροφορίες από τη Rodiaki.gr)

Διαβάστε επίσης:

Καταιγίδα στη Ρόδο-Απεγκλωβίστηκαν οδηγοί