ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε τον 53χρονο που συνελήφθη ενώ «κατέβαζε» παιδική πορνογραφία

Δείτε τον 53χρονο που συνελήφθη ενώ «κατέβαζε» παιδική πορνογραφία

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 53χρονου, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω την 19.12.2013, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε καφετέρια στο Βύρωνα, τη στιγμή που «κατέβαζε» υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Πρόκειται για τον ΠΑΠΠΑ Μιχαήλ του Γεωργίου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε στις 23.08.1960 στο Βόλο Μαγνησίας.

53χρονος2

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012 και 210-6476464, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.