ΕΛΛΑΔΑ

Μαζιώτης: Μία ώρα πριν τη συμπλοκή ψώνιζε ρούχα στο «Τhe Mall»

Μαζιώτης: Μία ώρα πριν τη συμπλοκή ψώνιζε ρούχα στο «Τhe Mall»

Μια απόδειξη αγοράς ρούχων από κατάστημα του «Τhe Mall» βρέθηκε στην κατοχή του Νίκου Μαζιώτη.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι η εν λόγω απόδειξη ίσως μπορεί να βοηθήσει σε ότι αφορά τον εντοπισμό του κρησφύγετου του 42χρονου και της συντρόφου του Πόλας Ρούπα στο Μαρούσι και τις γύρω περιοχές που ερευνώνται τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», η απόδειξη είχε εκδοθεί μία ώρα πριν από την ένοπλη συμπλοκή του Μαζιώτη με αστυνομικούς στο Μοναστηράκι και αποκαλύπτει ότι ο καταζητούμενος τρομοκράτης, αφού προέβη σε αγορές από κατάστημα ρούχων στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, επιβιβάστηκε σε συρμό του ΗΣΑΠ στον σταθμό Μαρούσι και κινήθηκε προς Ομόνοια.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό του οικήματος ασφαλείας του 42χρονου στράφηκαν από την πρώτη στιγμή σε μια ζώνη που ξεκινά από τα Πατήσια και επεκτείνεται σε Καλογρέζα, Χαλάνδρι και Μαρούσι, κατά μήκος δηλαδή των περιοχών που διασχίζει ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος.

Παράλληλα, έχουν προκύψει πληροφορίες και ευρήματα που τοποθετούν στο κάδρο των ερευνών και τις περιοχές Μαραθώνα και Γραμματικού.

Στην κατοχή του τρομοκράτη βρέθηκαν τέσσερα κλειδιά, που μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί σε ποιο οίκημα αντιστοιχούν.

Στις παραπάνω περιοχές εκτιμάται ότι κινείτο τις προηγούμενες ημέρες και η 44χρονη Πόλα Ρούπα.

Εκεί θεωρείται πιθανό να βρίσκεται σταθμευμένο (πιθανόν σε κλειστό γκαράζ) και το ασημί Hyundai Accent που αγόρασε ο Μαζιώτης προ ενός έτους χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα με τα στοιχεία Μιχάλης Μιχελάκης.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η 25χρονη αστυνομικός που έγινε η «σκιά» του Μαζιώτη

Αυτός είναι ο ειδικός φρουρός που τραυμάτισε ο Μαζιώτης

Οι New York Times για τη σύλληψη Μαζιώτη

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο Μαζιώτης (pics&vid)

Σύλληψη Μαζιώτη: Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο τρομοκράτης (pics)

Σύλληψη Μαζιώτη: Στο πεζοδρόμιο η περούκα του τρομοκράτη (pics)

Σύλληψη Μαζιώτη: Τι δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας στο newsbomb.gr (vid)

Σύλληψη Μαζιώτη: ΜΑΤ και αντιτρομοκρατική στο Μοναστηράκι (pics)