ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός με ένοπλους κουκουλοφόρους-Η φάρσα που σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Πανικός με ένοπλους κουκουλοφόρους-Η φάρσα που σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

«Συναγερμός» σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα της Παρασκευής όταν τέσσερα άτομα, τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο στην περιοχή Μακρακώμης, στη Φθιώτιδα, έφεραν όπλα και φορούσαν κουκούλες.

«Πρωταγωνιστές» τέσσερα άτομα συγγενείς μεταξύ τους, ένας άνδρας με τον γιο του και μία γυναίκα με την κόρη της. Οι τρεις από τους τέσσερις φόρεσαν κουκούλες, ενώ ο 18χρονος κρατούσε στα χέρια του ένα πιστόλι. Οι κάτοικοι, οι οποίοι βρέθηκαν τετ α τετ με τους «ληστές» θεώρησαν μάλιστα πως είχαν απαγάγει όμηρο.
Αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία, καθώς εξέφρασαν φοβίες πως πρόκειται για κακοποιούς, οι οποίοι δρουν όπως οι δράστες του Διστόμου.

Λίγες ώρες αργότερα, το αυτοκίνητο και οι τέσσερις επιβάτες εντοπίστηκαν από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με το lamiastar, όπως προέκυψε δεν ήταν ληστές. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν στους αστυνομικούς παρίσταναν τους ληστές και βιντεοσκόπησαν τις κινήσεις τους προκειμένου να αναρτήσουν το βίντεο στο διαδίκτυο.

Μάλιστα ο 18χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς τις κουκούλες και το όπλο, το οποίο όπως αποδείχτηκε ήταν ψεύτικο.

Παρά τις εξηγήσεις τους όμως και οι τέσσερις συνελήφθησαν για παραβίαση του νόμου περί όπλων, για παράνομη βία και αναστάτωση πολιτών.

Διαβάστε επίσης:

Αμφίπολη: Τι δείχνουν και τι... κρύβουν οι Καρυάτιδες