ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Έρευνα για κλοπές σε θυρίδες υποκαταστήματος της Εθνικής

Θεσσαλονίκη: Έρευνα για κλοπές σε θυρίδες υποκαταστήματος της Εθνικής

Προκαταρκτική έρευνα, μετά από μηνύσεις κατόχων θυρίδων σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη - Τι υποστηρίζει η Εθνική ΤράπεζαΠολύτιμα αντικείμενα, κυρίως χρυσά κοσμήματα και λίρες, αλλά και χρήματα, χάθηκαν μέσα από θυρίδες ασφαλείας κεντρικού υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, στη Θεσσαλονίκη, όπως κατήγγειλαν οι ιδιοκτήτες τους, με μηνύσεις που υπέβαλαν στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Voria.gr, η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη, ύστερα από εισαγγελική παραγγελία για τη διενέργεια περαιτέρω έρευνας από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τέλη του 2013, υποβλήθηκαν τρεις μηνύσεις σε δύο διαφορετικά αστυνομικά τμήματα από ανθρώπους που διαπίστωσαν ότι έλειπαν τιμαλφή, χρυσαφικά και χρήματα από τις θυρίδες που διατηρούσαν στο ίδιο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, επί της οδού Ι. Δραγούμη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες oι μηνύσεις διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών που παρήγγειλε αρχικά σε πταισματοδίκη την προκαταρκτική εξέταση, για τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων και τη συσχέτιση των δικογραφιών.

Διαβάστε περισσότερα στη voria.gr

Διαβάστε ακόμα:

Τραγωδία στην Πάτρα: Άνδρας έπεσε σε φρεάτιο ασανσέρ (pic-vid)