ΕΛΛΑΔΑ

«Το έκανα για να ξεφύγω»

«Το έκανα για να ξεφύγω»
Τρόμο προκαλούν τα όσα έχουν καταθέσει ως τώρα οι μάρτυρες για την υπόθεση της δολοφονίας του οπαδού στο Ηράκλειο της Κρήτης...

Τρόμο προκαλούν τα όσα έχουν καταθέσει ως τώρα οι μάρτυρες για την υπόθεση της δολοφονίας του οπαδού στο Ηράκλειο της Κρήτης. «Δεν είχα άλλη επιλογή. Χτύπησα για να ξεφύγω», είπε στην Ασφάλεια του Ηρακλείου ο φερόμενος ως δράστης!

Η εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» του Ηρακλείου, δημοσιεύει μέρος των καταθέσεων τόσο του φερόμενου ως δράστη όσο των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο αλλά και ανθρώπων που έχουν γνώση των όσων έγιναν και κλήθηκαν από τις αρχές να ρίξουν «φως» στην υπόθεση, την ώρα που και ο δεύτερος ύποπτος για τη δολοφονία είναι κοντά στα δίχτυα των αρχών.

Ο 24χρονος τόνισε πως δεν μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά και για αυτό κατέφυγε στη λύση (;) του μαχαιρώματος του άτυχου Γιάννη Ρουσάκη, έτσι ώστε να αποφύγει τον ξυλοδαρμό από τους υπόλοιπους.

«Έπεσαν όλοι πάνω μου. Αισθάνθηκα σαν παγιδευμένος και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν είχα άλλη επιλογή. Αναγκάστηκα να χτυπήσω για να ξεφύγω», φέρεται να είπε στην κατάθεσή του στην Ασφάλεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος δέχθηκε ασφυκτικές πιέσεις μέχρι να παραδοθεί και να αποκαλύψει ότι ήταν ο ένας εκ των δυο δραστών.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr