ΚΟΣΜΟΣ

Η "ήττα" της Κάρλα Μπρούνι

Η "ήττα" της Κάρλα Μπρούνι
Η δημοφιλία του Νικολά Σαρκοζί δεν σώζεται πλέον ούτε από τη λαμπερή Πρώτη Κυρία της Γαλλίας...

Η δημοφιλία του Νικολά Σαρκοζί δεν σώζεται πλέον ούτε από τη λαμπερή Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι.

Τα ποσοστά της 43χρονης Κάρλα καταποντίστηκαν, όταν σε πρόσφατη δημοσκόπηση μπήκε στη σύγκριση με την 62χρονη σύζυγο του σοσιαλιστή Ντομινίκ Στρος Καν.

Μόλις το 32% των ερωτηθέντων προτιμούν Πρώτη Κυρία της Γαλλίας να παραμείνει η ιταλίδα Μπρούνι, που εγκατέλειψε τις πασαρέλες για να ασχοληθεί με το τραγούδι, σύμφωνα με δημοσκόπηση του περιοδικού Paris Match, έναντι του 65% που προτιμά την Αν Σινκλέρ, η οποία έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη και στις δεκαετίες του 1980 και 1990 ήταν γνωστή δημοσιογράφος της τηλεόρασης.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε μεταξύ 10 και 11 Φεβρουαρίου, ο Στρος Καν θα νικούσε με διαφορά τον Σαρκοζί αν αναμετρούνταν στις προεδρικές εκλογές.

Όταν ρωτήθηκαν ποιον από τους δύο επιθυμούν για πρόεδρο της χώρας, το 64% απάντησε τον Στρος Καν και μόνο το 33% τον Σαρκοζί, ενώ το 56% επιθυμεί την προεδρία να κερδίσει κεντροαριστερός πολιτικός.

Απ' ό,τι φαίνεται, το ζευγάρι Στρος Καν -Σινκλέρ κερδίζει κατά κράτος το ζεύγος Σαρκοζί - Μπρούνι, παρόλο που έχει πάνω του στραμμένα όλα τα "φώτα" της δημοσιότητας.