ΚΟΣΜΟΣ

Τον σπρώχνουν γιατί δεν πιστεύουν ότι είναι τυφλός

Τον σπρώχνουν γιατί δεν πιστεύουν ότι είναι τυφλός
Αγανακτισμένοι είναι οι γονείς του δίχρονου Oscar καθώς ο κόσμος δεν πιστεύει ότι είναι τυφλός και δεν του δίνει την πρέπουσα σημασία. Ο...

Αγανακτισμένοι είναι οι γονείς του δίχρονου Oscar καθώς ο κόσμος δεν πιστεύει ότι είναι τυφλός και δεν του δίνει την πρέπουσα σημασία.

Ο μικρός Oscar περπατάει κρατώντας μπαστούνι επειδή είναι τυφλός ωστόσο οι περαστικοί που τον βλέπουν πιστεύουν ότι είναι παιχνίδι και τον σπρώχνουν για να περάσουν.

«Ο μικρός χρησιμοποιεί το μπαστούνι για να περπατά από την πρώτη στιγμή που στάθηκε στα πόδια του. Συχνά περπατάμε και σταματά να μυρίσει το ψωμί έξω από φούρνο ή να αγγίξει πράγματα γύρω του. Οι περαστικοί χάνουν την υπομονή τους και τον σπρώχνουν», λέει η μητέρα του για την καθημερινότητα του μικρού.

Δυστυχώς, πολύ λίγος κόσμος πιστεύει ότι το δίχρονο αγόρι είναι πραγματικά τυφλό, ενώ ο πατέρας του μιλά για «έλλειψη ενημέρωσης στη Βρετανία σχετικά με το θέμα», καθώς ακόμη και όταν πηγαίνουν το παιδί τους σε παιδότοπους οι υπόλοιποι γονείς τον κοιτάνε περίεργα.