ΚΟΣΜΟΣ

Πρόταση γάμου από την τηλεόραση!

Πρόταση γάμου από την τηλεόραση!
Στις ΗΠΑ μια πρόταση γάμου δεν είναι απλή υπόθεση...

Στις ΗΠΑ μια πρόταση γάμου δεν είναι απλή υπόθεση. Ο «θόρυβος» αρέσει στους Αμερικανούς γι’ αυτό πολλοί ανακοινώνουν την πρόταση στην αγαπημένη τους με διαφημιστικά στις εφημερίδες, πανό στους ουρανοξύστες, στο ημίχρονο αγώνων μπάσκετ κτλ.

Ένας άνδρας, όμως, από το Οχάιο, ο David Jones τους ξεπέρασε όλους. Γύρισε ολόκληρο διαφημιστικό σποτ που προβλήθηκε στην τηλεόραση για να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του.

Την περασμένη Πέμπτη, οι τηλεοράσεις στο κομμωτήριο όπου εργάζεται η τυχερή είχαν συντονιστεί στο κανάλι που είχε υποδείξει ο Jones, με άλλη φυσικά δικαιολογία. Την ώρα που ξεκίνησε η προβολή κρατούσε το ψαλίδι στο χέρι της και επιμελούνταν την κόμη μιας πελάτισσας.

«Πολλοί άνθρωποι λένε ότι ζούμε μέσα στην αγάπη, σαν να είναι κάτι κακό. Τι λες να δείξουμε στον κόσμο ποια είναι η πραγματική αγάπη» είπε ο αγαπημένος της από την τηλεόραση και έβγαλε από την τσέπη του ένα δαχτυλίδι. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Jones μπήκε στο κομμωτήριο ακολουθούμενος από μια τηλεοπτική κάμερα και έπεσε στα γόνατα μπροστά στην αγαπημένη του.

Αυτή φυσικά δέχτηκε. Μοιράστηκε με τους τηλεθεατές πώς δέθηκαν μεταξύ τους, όταν αυτή ξεπέρασε τον καρκίνο με τον Jones στο πλάι της παρόλο που η σχέση τους βρισκόταν στην αρχή.

Ο ερωτευμένος άνδρας δήλωσε από τη μεριά του ότι ήθελε η πρόταση γάμου να γίνει με έναν τρόπο που κανείς από τους δύο δεν θα ξεχνούσε. Και προφανώς το κατάφερε.