ΚΟΣΜΟΣ

Αναβλήθηκε η επίσκεψη Ερντογάν στις Βρυξέλλες

Αναβλήθηκε η επίσκεψη Ερντογάν στις Βρυξέλλες
Η επίσκεψη που επρόκειτο να πραγματοποιήσει αύριο στις Βρυξέλλες ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναβλήθηκε λόγω της κηδείας...

Η επίσκεψη που επρόκειτο να πραγματοποιήσει αύριο στις Βρυξέλλες ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναβλήθηκε λόγω της κηδείας του τούρκου ισλαμιστή ηγέτη Νετζμετίν Ερμπακάν, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη, έγινε γνωστό από την τουρκική πρεσβεία στην ΕΕ.

"Η επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού την 1η Μαρτίου 2011 στις Βρυξέλλες αναβλήθηκε για αργότερα ώστε ο πρωθυπουργός κ. Ερντογάν να μπορέσει να παρευρεθεί στην κηδεία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Νετζμετίν Ερμπακάν", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τουρκική αντιπροσωπεία στην ΕΕ.

Η επίσκεψη του Ερντογάν στις Βρυξέλλες, η πρώτη εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σε μια περίοδο που οι συνομιλίες για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ βρίσκονται σε νεκρό σημείο.

Μέχρι σήμερα έχουν ανοίξει μόνο 13 από τα 35 θεματικά κεφάλαια των διαπραγματεύσεων αυτών και μόνον ένα έχει ολοκληρωθεί.