ΚΟΣΜΟΣ

Έβαλε τον εραστή να σκοτώσει τον άντρα της

Έβαλε τον εραστή να σκοτώσει τον άντρα της
Ενώπιον δικαστηρίου της Μελβούρνης βρίσκεται η ομογενής Βίκυ Σωτηρίου η οποία κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε με τον εραστή της τη δολοφονία...

Ενώπιον δικαστηρίου της Μελβούρνης βρίσκεται η ομογενής Βίκυ Σωτηρίου η οποία κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε με τον εραστή της τη δολοφονία του άντρα της για να καρπωθούν περίπου δύο εκατομμύρια δολάρια από το εφ άπαξ του.


Σύμφωνα με τα όσα έχουν κατατεθεί μέχρι τώρα στο δικαστήριο η 43χρονη Βίκυ Σωτηρίου οδήγησε τον άντρα της σε ελληνικό ουζερί της Μελβούρνης για να γιορτάσουν την επέτειο των γενεθλίων του.


Μετά το δείπνο ο ανυποψίαστος σύζυγος δέχθηκε την επίθεση ενός αγνώστου που τον μαχαίρωσε. Το ότι επέζησε οφείλεται σε καθαρή τύχη καθώς εκεί κοντά βρέθηκε ένας γιατρός.


Αργότερα έμαθε από την αστυνομία πως δράστης ήταν ο εραστής της γυναίκας του, το κίνητρο οικονομικό και η απόπειρα σε βάρος του οργανωμένη από τους δύο εραστές.

«Έπεσα από τα σύννεφα» κατέθεσε στο δικαστήριο ο ομογενής. «Την αγαπούσα και την πρόσεχα. Ούτε που μπορούσα να φανταστώ πως είχε εραστή».
Ο δράστης, επίσης Έλληνας καταδικάστηκε και βρίσκεται στη φυλακή. Η δίκη της 43χρονης συνεχίζεται.