ΚΟΣΜΟΣ

Πόσες φορές συνευρέθηκε ο Μπερλουσκόνι με τη Ρούμπι;

Πόσες φορές συνευρέθηκε ο Μπερλουσκόνι με τη Ρούμπι;
Τον ακριβή αριθμό των ερωτικών συνευρέσεων του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και της Μαροκινής Ρούμπι Καρίμα...

Τον ακριβή αριθμό των ερωτικών συνευρέσεων του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και της Μαροκινής Ρούμπι Καρίμα γνωρίζουν οι εισαγγελείς του Μιλάνου, σύμφωνα με τους οποίους ανέρχονται σε δεκατρείς.

Η έκθεση της εισαγγελίας αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο Ιταλός πρωθυπουργός είχε δεκατρείς ερωτικές συνευρέσεις με την Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, συναναστράφηκε την κοπέλα, από τότε που εκείνη ήταν δεκαέξι ετών».

Επίσης, το πόρισμα των εισαγγελέων αναφέρει ότι «στις ερωτικές συναντήσεις, επί πληρωμή, με τον μεγιστάνα-πρωθυπουργό, συμμετείχαν άλλες τριάντα δυο κοπέλες, όλες άνω των 18 ετών».

Μάλιστα, διευκρινίζουν και τον όρο «μπούγκα μπούγκα», που χρησιμοποιήθηκε πολύ από τα ιταλικά ΜΜΕ, κατά την κάλυψη του «Ρούμπι Γκέιτ»: «Μπούγκα μπούγκα, ήταν ένα είδος χορού, σε ντίσκο της βίλας, που λάβαινε χώρα μετά τα δείπνα, κατά τον οποίο οι κοπέλες ήταν ημίγυμνες και άφηναν τον Ιταλό πρωθυπουργό να τις αγγίζει στα πιο ιδιαίτερα σημεία του σώματός τους. Στη συνέχεια, ο Καβαλιέρε διάλεγε με ποιες κοπέλες ήθελε να περάσει την υπόλοιπη νύχτα, προσφέροντας, σε αντάλλαγμα, συγκεκριμένα χρηματικά ποσά».

Με βάση αυτή την έκθεση, οι εισαγγελείς πρόκειται να ζητήσουν σύντομα την παραπομπή του ατζέντη μοντέλων και ηθοποιών Λέλε Μόρα, του δημοσιογράφου Εμίλιο Φέντε και της περιφερειακής συμβούλου Νικόλ Μινέτι, με την κατηγορία συνέργειας στην προαγωγή της πορνείας.

Η δίκη του «Καβαλιέρε» θα αρχίσει στις 6 Απριλίου. Ο Ιταλός πρωθυπουργός θα αφιερώνει «κάθε Δευτέρα» στην υπεράσπισή του μέσα στη δικαστική αίθουσα σύμφωνα με ανακοίνωσή του.