ΚΟΣΜΟΣ

Ο πιο όμορφος γορίλας του πλανήτη κάνει τις γυναίκες να λιποθυμούν! (photos)

Ο πιο όμορφος γορίλας του πλανήτη κάνει τις γυναίκες να λιποθυμούν! (photos)

Δεν είναι ροκ σταρ, ούτε κάποια δημοσιότητα του Χόλιγουντ, ωστόσο μαγνητίζει και καταγοητεύει με την ίδια ευκολία τις γυναίκες! Έστω και στην Ιαπωνία!

Τόσο μάλιστα που σχηματίζουν ουρές για να κλέψουν ένα του βλέμμα έξω από το κλουβί του στο ζωολογικό κήπο Higashiyama!

Ο Shabani είναι ένας 18χρονος γορίλας που θεωρείται ο ομορφότερος του είδους του, ενώ όσο απίστευτο και αν ακούγεται, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, οι Γιαπωνέζες λιποθυμούν και μόνο που τον βλέπουν!

Ζυγίζοντας 180 κιλά, τα θηλυκά (και όχι μόνο οι γοριλίνες) ανυπομονούν να δουν από κοντά τους φυσικούς του μυς να ταλαντεύονται, την ίδια ώρα που ο γορίλας φαίνεται να το απολαμβάνει.

Ο Shabani μεγάλωσε στο ζωολογικό κήπο Taronga του Σύδνεϋ, ωστόσο το 2007 μετακόμισε στην Ιαπωνία. Και μπορεί αρχικά να μην ήταν τόσο δημοφιλής, ωστόσο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέλαβαν την προώθησή του, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί γρήγορα σε σταρ πρώτης γραμμής, καθώς φωτογραφίες του σε πόζες μοντέλου με ατσάλινο βλέμμα, έκαναν το γύρο του κόσμου.

Από τη στιγμή μάλιστα που οι ντόπιες αναφέρονται σε αυτόν χρησιμοποιώντας μία φράση που χαρακτηρίζει τους ωραίους άνδρες (イケメン ή Ikemen στη βρετανική αργκό), ο ζωολογικός κήπος δεν θα μπορούσε παρά να τον αναγάγει σε κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του!

Σχετικές ειδήσεις