ΚΟΣΜΟΣ

Η ελληνική σημαία σε βίντεο του ISIS με απειλές για νέες επιθέσεις (vid)

Η ελληνική σημαία σε βίντεο του ISIS με απειλές για νέες επιθέσεις (vid)

Νέο βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο από τους τζιχαντιστές, οι οποίοι αυτή τη φορά απειλούν με τρομοκρατικές επιθέσεις τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, αλλά και την Ελλάδα, η σημαία της οποίας είναι η μία από τις 60 συνολικά που εμφανίζονται κατά τη διάρκειά του.

Ο τζιχαντιστής του οποίου η φωνή ακούγεται στο βίντεο, κατηγορεί τους Βρετανούς για τη συμμετοχή τους στον «συνασπισμό των διαβόλων» και εκτοξεύει απειλές για νέες φονικές επιθέσεις.

«Εσείς οι Αμερικανοί υποστηρίζετε πως έχετε τον πιο ισχυρό στρατό. Μπορεί να έχετε μεγάλο αριθμό στρατιωτών και όπλων, αλλά οι στρατιώτες δεν έχουν τη θέληση που απαιτείται για να μας νικήσουν. Θα σας πνίξουμε στο αίμα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο μαχητής του Ισλαμικού Κράτους.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο εμφανίζονται οι σημαίες 60 χωρών που όπως υποστηρίζουν οι τζιχαντιστές, συμμετέχουν στον συνασπισμό κατά του Ισλαμικού Κράτους. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η ελληνική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα την Τετάρτη, το Ισλαμικό Κράτος είχε δώσει στη δημοσιότητα βίντεο με το οποίο απειλούσε με νέες επιθέσεις τη Γαλλία.

Σχετικές ειδήσεις