ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός με τη θεωρία συνομωσίας για τη Χίλαρι Κλίντον: Είναι νεκρή και χρησιμοποιούν σωσία;

Χαμός με τη θεωρία συνομωσίας για τη Χίλαρι Κλίντον: Είναι νεκρή και χρησιμοποιούν σωσία;

Πριν καλά καλά προλάβει η Χίλαρι Κλίντον να... ορθοποδήσει από το παραπάτημα και την κατάρρευσή της, που έκανε το γύρο του κόσμου, άρχισαν οι θεωρίες συνομωσίας σχετικά με την υγεία της αλλά και την ίδια της την... ύπαρξη.

Η αποχώρηση της υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, πριν το τέλος της χθεσινής (11/09) τελετής στη μνήμη των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου, στη Νέα Υόρκη, ήταν η αφορμή.

Οι συνεργάτες της ήταν αυτοί που την κρατούσαν στην κυριολεξία όρθια καθώς φαινόταν ότι δεν μπορούσε καν να πατήσει τα πόδια της στη γη, πριν μπει στο αυτοκίνητό της και αποχωρήσει από το σημείο.

Ο τρόπος που χειρίστηκε το επιτελείο της, το συμβάν, αρχικά κάνοντας λόγο για θερμοπληξία και κατόπιν για πνευμονία, έριξε λάδι στη φωτιά των... υποψιασμένων και ξεκίνησε το «πάρτι» στα social media.

Η βασική θεωρία συνομωσίας κάνει λόγο για σωσία της Χίλαρι Κλίντον (κάποιοι μάλιστα αναρωτιούνται αν είναι ζωντανή) καθώς ένας αετομάτης εντόπισε στο πριν και το μετά της λιποθυμίας, ότι έχει διαφορετικό... αυτί και διαφορά στα κιλά.

Κάποιος άλλος ανέφερε ότι και η μύτη της ήταν διαφορετική όταν βγήκε από το σπίτι της κόρης της Τσέλσι, όπου είχε πάει να ξεκουραστεί αμέσως μετά την κατάρρευσή της:

Ενώ άλλοι θυμήθηκαν ότι στο παρελθόν είχε φωτογραφηθεί με μια σωσία της:

So, this is what Stronger Together meant. . When one falls, the other is tagged in. #HillarysBodyDouble pic.twitter.com/RBbUlTEQrJ

AP 'lost' rights to Clinton fainting video, twitter users lend helping hand https://t.co/eixhU8kx8w pic.twitter.com/rel88ch1vk

— RT (@RT_com) September 12, 2016

«Επιστρέφει στην προεκλογική εκστρατεία»

Σήμερα Δευτέρα, ο εκπρόσωπος Τύπου της υποψηφίας του Δημοκρατικού Κόμματος, διαβεβαίωσε ότι αυτή δεν υποφέρει από κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας, παρά μόνο από πνευμονία, όπως άλλωστε είχε ανακοινώσει χθες το επιτελείο της.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο ιατρικό πρόβλημα που δεν έχει γνωστοποιηθεί» δήλωσε ο Μπράιαν Φάλον στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, σημειώνοντας ότι νέες ιατρικές εκθέσεις θα δοθούν τις επόμενες ημέρες στη δημοσιότητα.

«Πιστεύω ότι έως τα μέσα ή το τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψει στην (προεκλογική) εκστρατεία», πρόσθεσε.

Επιβεβαίωσε δε ότι η Χίλαρι Κλίντον δεν είχε χάσει τις αισθήσεις της κατά την αδιαθεσία που ένιωσε λόγω της αφυδάτωσης και της ζέστης, που την ανάγκασε να αποχωρήσει άρον άρον από την τελετή προς τιμή των θυμάτων των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 την Κυριακή το πρωί στη Νέα Υόρκη.

Αναγνώρισε πάντως το σφάλμα της έλλειψης επικοινωνίας σχετικά με το επεισόδιο της Χίλαρι Κλίντον, καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Χρειάστηκε να περάσουν πολλές ώρες προκειμένου το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον να δημοσιεύσει ένα δελτίο τύπου με το οποίο αποκάλυπτε ότι η πολιτικός υποφέρει από πνευμονία, η οποία διεγνώσθη την Παρασκευή και τηρήθηκε μυστική έως την Κυριακή το βράδυ.

«Εκ των υστέρων, θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση και να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες ταχύτερα» υπογράμμισε.

Σήμερα η Χίλαρι Κλίντον ξεκουράζεται στην οικία της στο Τσαπάκουα, κοντά στη Νέα Υόρκη. Ματαίωσε τις εμφανίσεις της που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα και αύριο στην Καλιφόρνια.


Σχετικές ειδήσεις