ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στο Νιου Τζέρσεϊ: Έκρηξη σε σταθμό τρένων (videos)

Τρόμος στο Νιου Τζέρσεϊ: Έκρηξη σε σταθμό τρένων (videos)

Έκρηξη ακούστηκε σε σταθμό τρένων στην πόλη Ελίζαμπεθ του Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, λίγο αφότου είχε βρεθεί ύποπτο πακέτο.

Δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί αν επρόκειτο για ελεγχόμενη έκρηξη ή όχι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του τηλεοπτικού δικτύου NBC πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη όμως δεν είχε υπάρξει κάποια προειδοποίηση για αυτή, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο να «πιαστούν στον ύπνο».

Αργότερα, ρεπόρτερ του καναλιού ενημέρωσε ότι με tweet του, ο δήμαρχος της πόλης ξεκαθάρισε ότι δεν επρόκειτο για ελεγχόμενη έκρηξη και ότι υπήρχε όντως εκρηκτικός μηχανισμός που θα μπορούσε να κάνει κακό σε πολύ κόσμο.

Το tweet του δημάρχου:
Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο δήμαρχος της πόλης, Κρίστιαν Μπολγουέιτζ, δήλωσε ότι γύρω στις εννέα και μισή (τοπική ώρα) το βράδυ της Κυριακής, δύο άνδρες παρατήρησαν «ένα πακέτο μέσα σε σκουπιδοτενεκέ». Πήραν το πακέτο
από εκεί, σκεπτόμενοι ότι θα τους ήταν χρήσιμο όμως το πέταξαν μόλις συνειδητοποίησαν ότι περιείχε καλώδια και ένα σωλήνα και ειδοποίησαν την τοπική αστυνομία.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν στο σημείο πυροτεχνουργούς, οι οποίοι με τη βοήθεια ενός drone διαπίστωσαν ότι το πακέτο θα μπορούσε να περιέχει και βόμβα, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης.

Οι Αρχές ερευνούν την ευρύτερη περιοχή για τυχόν ύπαρξη δεύτερης βόμβας.

Βίντεο από τις έρευνες στην περιοχή:




Σχετικές ειδήσεις