ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο! Την μαχαίρωσε ο… σκύλος της!

Απίστευτο! Την μαχαίρωσε ο… σκύλος της!
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Κολοράντο των ΗΠΑ και οι γιατροί δεν πίστεψαν – με το δίκιο τους – την άτυχη γυναίκα.

Μπορεί το ρητό να λέει ότι «ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», όμως, η Celinda Haynes παραλίγο να πληρώσει με τη ζωή της αυτή τη φιλία.

Η Mia, το σκυλάκι της Celinda, άρπαξε στο στόμα της ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο θεωρώντας ότι μπορεί να παίξει με αυτό. Πανικόβλητη η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας προσπάθησε να της πάρει το μαχαίρι για να μην τραυματιστεί, αλλά στην «πάλη» που ακολούθησε η σκυλίτσα κάρφωσε τη Celinda στο χέρι, καταφέρνοντάς της ένα βαθύ κόψιμο.

Όταν μάλιστα το «θύμα» της επίθεσης πήγε στο νοσοκομείο και περιέγραψε το περιστατικό στους γιατρούς, εκείνοι φυσικά δεν την πίστεψαν και κάλεσαν την αστυνομία για να εξακριβώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Τελικά μετά από κάμποσα ράμματα και τις απαραίτητες εξηγήσεις, αφεντικό και σκύλος επέστρεψαν στο σπίτι τους και τώρα προσπαθούν να επουλώσουν το τραύμα. Όχι αυτό στο χέρι της Celinda, αλλά στη μεταξύ τους σχέση.

Σχετικές ειδήσεις