ΚΟΣΜΟΣ

Συνάντηση Άιντε με Αναστασιάδη και Ακιντζί στη Γενεύη

Συνάντηση Άιντε με Αναστασιάδη και Ακιντζί στη Γενεύη

Συνάντηση με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο έχουν αυτή την ώρα στη Γενεύη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Με ενημέρωση από τους διαπραγματευτές Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί για την απογευματινή σύσκεψη των εμπειρογνωμόνων της ε/κ και της τ/κ πλευράς για θέματα Διακυβέρνησης, άρχισε πριν λίγο στη Γενεύη η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεών τους για το Κυπριακό, με τη συμμετοχή μελών των διαπραγματευτικών τους ομάδων.

Τα θέματα αυτά είχαν συζητηθεί κατά την πρωινή συνάντηση των ηγετών οι οποίοι τα παρέπεμψαν για περαιτέρω συζήτηση από τους εμπειρογνώμονες των δυο πλευρών που συνήλθαν υπό την προεδρία των δυο διαπραγματευτών.

Κατά την αποψινή συνάντηση των ηγετών είναι προγραμματισμένο να συζητηθούν εκτός από θέματα του κεφαλαίου της Διακυβέρνησης και θέματα των κεφαλαίων της ΕΕ και της Οικονομίας.

Διαβάστε περισσόερα στο Newbomb.com.cy

Σχετικές ειδήσεις