ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Σκότωσε σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook την κόρη του κι αυτοκτόνησε (pics)

Φρίκη: Σκότωσε σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook την κόρη του κι αυτοκτόνησε (pics)

Ένας 20χρονος πατέρας σκότωσε το 11 μηνών αγγελούδι του και αμέσως μετά αυτοκτόνησε σε ζωντανή μετάδοση στο facebook.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Mirror, ο δράστης Wuttisan Wongtalay, κατηγόρησε την 21χρονη σύντροφό του Jiranuch Trirat, ότι τον απατούσε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί του την κόρη τους, Beta.

Ο 20χρονος ανέβηκε σε ένα κτήριο, άνοιξε τη ζωντανή μετάδοση του Facebook, έδεσε ένα σχοινί γύρω από το λαιμό του άτυχου μωρού και το έριξε στο κενό. Στη συνέχεια κατέβηκε κάτω, βρήκε τη σορό του παιδιού και απαγχονίστηκε και ο ίδιος.

Η μητέρα του μικρού κοριτσιού σοκαρισμένη είδε τον θάνατο του παιδιού της και κάλεσε την αστυνομία.

«Πρόκειται για ένα φρικτό επεισόδιο και η καρδιά μας είναι με την οικογένεια του θύματος» ανέφερε ένας εκπρόσωπος του Facebook σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters. «Δεν υπάρχει καμία απολύτως θέση για τέτοιου είδους περιεχόμενο στο Facebook και πλέον έχει αποσυρθεί», πρόσθεσε.

Η αστυνομία του Πουκέτ, στη νότια Ταϊλάνδη, ενημερώθηκε από φίλους του δράστη. «Ήταν ήδη νεκροί όταν έφτασα εγώ στο σημείο», το απόγευμα της Δευτέρας, εξήγησε ο αξιωματικός Τζουλάους Σουβάνιν, ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας. Κοντά στα δύο πτώματα εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, πρόσθεσε.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις