ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Φλόριντα - Τυολάχιστον πέντε νεκροί (pics+vid)

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Φλόριντα - Τυολάχιστον πέντε νεκροί (pics+vid)

Το περιστατικό σημειώθηκε σε μια βιομηχανική περιοχή στο Φόρσαϊθ Ρόουντ

Πέντε άνθρωποι, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, σκοτώθηκαν σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σήμερα σε χώρο εργασίας στο Ορλάντο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, έγινε γνωστό από το γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Όραντζ, ο οποίος πρόσθεσε ότι η κατάσταση βρίσκεται πλέον υπό έλεγχο.

Ο σερίφης ανέφερε ότι ένας 45χρονος άνδρας οπλισμένος με ένα περίστροφο και μαχαίρι φαίνεται πως σκότωσε πέντε ανθρώπους. Ο δράστης κατόπιν αυτοκτόνησε, ενώ πρόκειται για πρώην υπάλληλο, που είχε πρόσφατα απολυθεί από την επιχείρηση στο Ορλάντο.

Ο αξιωματικός επισήμανε ότι το περιστατικό δεν φαίνεται να συνδέεται με τρομοκρατία. «Ερευνούμε τώρα το τραγικό αυτό περιστατικό» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε το γραφείο του σερίφη στο Twitter.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε μια βιομηχανική περιοχή όπου βρίσκονται πολλές αποθήκες στο Φορσάιθ Ρόουντ και το Χάνγκιν Μος Ρόουντ, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το περιστατικό σημειώθηκε σχεδόν έναν χρόνο αφότου 49 άνθρωποι σκοτώθηκαν την 12η Ιουνίου του 2016 σε μια επίθεση στο νυχτερινό κέντρο Pulse στο Ορλάντο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε το βίντεο!

Πηγή φωτογραφιών: Twitter

Σχετικές ειδήσεις