ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικό: Παιδάκι 2,5 ετών υπέστη μόνιμη εγκεφαλική κάκωση από μπάλα σε γήπεδο

Τραγικό: Παιδάκι 2,5 ετών υπέστη μόνιμη εγκεφαλική κάκωση από μπάλα σε γήπεδο
pixabay

Μόνιμη εγκεφαλική βλάβη έχει υποστεί ένα κοριτσάκι στις ΗΠΑ, όταν τον περασμένο Μάιο χτυπήθηκε από μπάλα, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ.

Το μόλις δυόμισι ετών κοριτσάκι τραυματίστηκε ενώ παρακολουθούσε μαζί με τους γονείς του τον αγώνα μεταξύ των Houston Astros και Chicago Cubs. Το παιδί βρισκόταν στις κερκίδες όταν χτυπήθηκε από την μπαλιά του Almora Jr. και αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Ο παίκτης μόλις κατάλαβε τι έγινε, έπεσε στα γόνατα με τους συμπαίκτες του να σπεύδουν να τον παρηγορήσουν. Μετά το τέλος του αγώνα ο Almora Jr ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε για την κατάσταση του κοριτσιού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, το παιδί συνεχίζει να νοσηλεύεται με εγκεφαλική κάκωση από τον περασμένο Μάιο, σημειώνοντας μάλιστα ότι λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού, κινδυνεύει με κρίσεις ενδεχομένως για την υπόλοιπη ζωή του.

Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα:

«Υπέστη βλάβη σε ένα μέρος του εγκεφάλου της και είναι μόνιμη. Ενδεχομένως θα υπόκειται σε κρίσεις και αυτή την στιγμή παίρνει φαρμακευτική αγωγή, και θα παραμείνει μάλλον για όλη την ζωή της. Αυτό μπορεί να λυθεί ή και όχι», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας.

«Είναι σε θέση να συνεχίζει την καθημερινότητά της όπως οποιοδήποτε παιδί της ηλικίας της, αλλά οι γονείς της πρέπει να βρίσκονται συνεχώς σε επιφυλακή», σημείωσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση - σοκ: Στρατιώτης σκότωσε 8 συναδέλφους του γιατί του έκαναν καψόνια

Φρίκη: Άφησαν το μωρό τους στους -7 για να κοιμηθεί σε… καθαρό αέρα και πέθανε

Σχετικές ειδήσεις