ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Φοιτητής τάιζε παιδιά με ανθρώπινη σάρκα

Φρίκη: Φοιτητής τάιζε παιδιά με ανθρώπινη σάρκα

Οι αστυνομικοί έπαθαν σοκ με τα ευρήματα.

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στην πόλη Prato της Ιταλίας καθώς συνέλαβαν έναν φοιτητή ο οποίος προσπαθούσε να προσηλυτίσει παιδιά στον σατανισμό!

Το όνομα του Matteo Valdambrini έχει γίνει συνώνυμο της φρίκης στην γειτονική χώρα, καθώς οι Αρχές ανακάλυψαν την δράση του νεαρού σατανιστή μετά από καταγγελίες γονιών για περίεργες σχέσεις με τα παιδά τους.

Ο Valdambrini, ασελγούσε πάνω στα παιδιά, τους έδινε ανθρώπινη σάρκα ενώ παράλληλα προσπαθούσε να τα μυήσει στον σατανισμο, αυτοαποκαλούμενος ως ο... διάβολος!

Τα θύματα του αρρωστημένου σατανιστή είναι 13, ωστόσο οι Αρχές του Prato εκτιμούν πως ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.

Οι λεπτομέρειες για την δράση του Valdambrini προκαλούν ανατριχίλα. Τα παιδιά, τα οποία έπειθε να τον ακολουθήσουν προσφέροντάς τους χρήματα, έπεφταν θύματα βιασμού ενώ τους έλεγε πως είναι επιλεγμένα από τον σατανά για να σώσουν τον κόσμο!

Ο Ιταλός «ψάρευε» τα θύματά του μέσα από το internet και τα social media ενώ όλα τα παιδιά αντιμετώπιζαν είτε ψυχικά προβλήματα, είτε δεν είχαν παρέες και αναζητούσαν να ενσωματωθούν κάπου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αλλάζει η νομοθεσία, άμεσα τα λουκέτα – Λειτουργεί ακόμα το κλαμπ στη Μύκονο

Σχετικές ειδήσεις