ΚΟΣΜΟΣ

Μπεν Άφλεκ: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του! (pics)

Μπεν Άφλεκ: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του! (pics)

Δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιου είδους αλλαγές…

Ο Μπεν Άφλεκ έκανε κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή του. Ο 47χρονος ηθοποιός έκανε πιο σκούρα το μαλλιά του και το μούσι του αφού έβαψε τα γκρίζα γένια του και τα μαλλιά του.

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τον εντόπισε όταν πήγαινε βόλτα τα σκυλιά του και της 32χρονης φίλης του Ana de Armas.

Ο 47χρονος Μπεν και η 32χρονη Κουβανή ηθοποιός, οι οποίοι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Deep Water, είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί, όπως αναφέρουν κοντινοί άνθρωποι του ζευγαριού.

Δείτε την gallery:

«Όταν έχεις παιδιά με κάποιον, είσαι συνδεδεμένος μαζί του για πάντα. Και είμαι πολύ τυχερός που είναι η μητέρα των παιδιών μου. Είμαι πολύ ευγνώμων και γεμάτος σεβασμός γι’ αυτήν. Ο γάμος μας δεν πέτυχε και αυτό είναι δύσκολο. Και οι δύο πιστεύουμε πραγματικά ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά να βλέπουν τους γονείς τους να σέβονται ο ένας τον άλλον και να τα πηγαίνουν καλά, είτε είναι μαζί είτε όχι. Αυτό το διαζύγιο είναι αυτό για το οποίο μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου», είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του για το περιοδικό New York Times σχετικά με τη Τζένιφερ Γκάρνερ με την οποία χώρισαν επίσημα τον Οκτώβριο του 2018.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Σταμάτης Αντωνίου - Πένθος στην Εθνική Ποδοσφαίρου