ΚΟΣΜΟΣ

Sophia Urista: Συγγνώμη ζήτησε η τραγουδίστρια που ούρησε στο πρόσωπο φαν της (vid+pic)

Sophia Urista: Συγγνώμη ζήτησε η τραγουδίστρια που ούρησε στο πρόσωπο φαν της (vid+pic)
Instagram: sophiaurista

Sophia Urista: Παραδέχτηκε πως ξεπέρασε τα όρια, τονίζοντας πως δεν είχε πρόθεση να πληγώσει κανέναν. 

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η τραγουδίστρια των Brass Against, Σοφία Ουρίστα (Sophia Urista), ζήτησε συγγνώμη μέσα από ανάρτησή της στα social media.

Η 36χρονη ρόκερ, το… τερμάτισε στο πρόσφατο live του γκρουπ, καθώς την ώρα που βρισκόταν πάνω στη σκηνή, κατέβασε το παντελόνι της και… ούρησε στο πρόσωπο ενός θαυμαστή, σοκάροντας το κοινό που βρισκόταν κάτω από το stage.

Λίγα 24ωρα μετά το περιστατικό, η Urista απολογήθηκε για την πράξη της με μια ανάρτηση στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας ότι ο στόχος της ως καλλιτέχνιδα δεν είναι να σοκάρει, και ότι η προτεραιότητά της παραμένει σταθερά η μουσική.

Η «συγγνώμη» της για το περιστατικό.Instagram: sophiaurista

«Θέλω να αναφερθώ στην ερμηνεία μου στο Rockville metal festival της Ντεϊτόνα. Πάντοτε δοκίμαζα τα όρια της μουσικής και της σκηνικής μου παρουσίας. Εκείνη τη νύχτα, ξεπέρασα αυτά τα όρια. Αγαπώ την οικογένειά μου, την μπάντα μου και τους φαν μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και ξέρω ότι ορισμένοι πληγώθηκαν ή προσβλήθηκαν από την πράξη μου. Τους ζητώ συγγνώμη και θέλω να ξέρουν ότι δεν είχα πρόθεση να τους πληγώσω... Δεν είμαι shock artist, θέλω πάντα να δίνω προτεραιότητα στη μουσική. Είμαι ευγνώμων για την συνεχιζόμενη υποστήριξή σας και την αγάπη σας», γράφει στη δήλωσή της η 36χρονη τραγουδίστρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πολυτεχνείο: Ένταση στην πύλη! Πέταξαν το στεφάνι των Ελλήνων βουλευτών

GNTM: Η Όλγα «τρέλανε» και τα άλογα με την πιο «καυτή» της φωτογράφιση (photos)

Πανδημία: Όχι σε νέα μέτρα και lockdown σε μη εμβολιασμένους – Τα πρώτα φύλλα πορείας σε γιατρούς