ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Mίντλετον: Η «βασίλισσα σε αναμονή» γιορτάζει τα 40 - Τα τρία νέα λαμπερά πορτρέτα

H Kέιτ Μίντλετον έκλεισε τα 40
H Kέιτ Μίντλετον έκλεισε τα 40
ΑΡ

Το Παλάτι του Κένσινγκτον κυκλοφόρησε τρία νέα εντυπωσιακά πορτρέτα της Kέιτ Μίντλετον, Δούκισσας του Κέιμπριτζ για να «γιορτάσει» τα 40α γενέθλιά της

Ο Ιταλός φωτογράφος μόδας Paolo Roversi τράβηξε τις φωτογραφίες της δούκισσας στους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους του Λονδίνου. Οικεία και διαχρονικά, αυτά τα τρία εντυπωσιακά νέα πορτρέτα δείχνουν «πτυχές της προσωπικότητας της Kέιτ» συνήθως κρυμμένες από το κοινό.

Καθώς η Κέιτ Μίντλετον κλείνει τα 40 γράφει ο βρετανικός Τύπος μετατράπηκε από μια «νευρική» βασιλική νεόνυμφη στα 30 της σε μια κομψή και «σίγουρη» βασίλισσα εν αναμονή ,πεπεισμένη ότι τα «καλύτερα έρχονται».

Η Κέιτ Μίντλετον γιορτάζει τα 40α της γενέθλια

Οι κομψές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν για τα 40ά γενέθλια της Kέιτ σήμερα, σηματοδοτούν μια μεγάλη αλλαγή από τις εικόνες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Δούκισσα σε επίσημες πόζες ή περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της.

«Υπάρχει η βασιλική πλευρά της – όπως μπορείτε να δείτε στο κλασικό πλάνο όπου κοιτάζει μακριά. Υπάρχει η πιο ανεπίσημη εικόνα με το κόκκινο φόρεμα ως μοντέρνα γυναίκα στα 40. Και μετά υπάρχει το κοντινό πλάνο, το οποίο προσφέρει μια πιο οικεία προοπτική ».

Στην εντυπωσιακή έγχρωμη λήψη, η Κέιτ κοιτάζει την κάμερα, με το χέρι της να ακουμπάει κομψά στην τσέπη ενός κόκκινου φορέματος με έναν ώμο, ενώ τα μαλλιά της ανεμίζουν πάνω από τον ώμο της.

Όπως σε όλες τις εικόνες, τα κοσμήματά της περιορίζονται σε ένα μόνο ζευγάρι σκουλαρίκια – σε αυτή την περίπτωση διαμάντια δανεισμένα από την ιδιωτική συλλογή της Βασίλισσας – έτσι η έκφρασή της είναι το επίκεντρο.

Στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, η Κέιτ φοράει τα σκουλαρίκια με μαργαριτάρι και διαμάντια Collingwood της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ενώ στο πλαϊνό πορτρέτο διακρίνεται το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, που ανήκε επίσης στην αείμνηστη μητέρα του συζύγου της, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία με τη δούκισσα του Κέιμπριτζ

Τα φορέματα είναι όλα δημιουργίες του Alexander McQueen, του ίδιου οίκου που δημιούργησε και το νυφικό της Kέιτ το 2011.

Στο ασπρόμαυρο κοντινό πλάνο, η Κέιτ κοιτάζει κατευθείαν στην κάμερα, φορώντας ένα ανακυκλωμένο μεταξωτό φόρεμα από δαντέλα και τούλι, το οποίο δημιουργήθηκε από υπολείμματα προηγούμενων συλλογών McQueen.

Πηγή του Παλατιού είπε ότι για το πλάνο, η Κέιτ που σπούδασε ιστορία τέχνης στο Πανεπιστήμιο St Andrews, εμπνεύστηκε από το έργο του Cecil Beaton, του σεβαστού φωτογράφου που απαθανάτισε ιστορικές εικόνες της βασίλισσας και της πριγκίπισσας Mάργκαρετ.

Η Κέιτ Μίντλετον ποζάρει χαμογελαστή στο φακό του Paolo Roversi

Οι εικόνες θα προστεθούν στη μόνιμη συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων της οποίας η Δούκισσα –δεινή φωτογράφος και η ίδια– είναι προστάτης. Και θα ενωθούν με άλλες φωτογραφίες της Kέιτ, όπως το πορτρέτο του αρραβώνα της με τον Ουίλιαμ από τον Mario Testino και τη φωτογράφισή της το 2016 για το περιοδικό Vogue.

Ο φωτογράφος που απαθανάτισε τη δούκισσα, είναι γνωστός για τη δουλειά του με διασημότητες και την εμπειρία του στο χώρο της υψηλής μόδας, απο τη φωτογράφιση της Κέιτ Μπος και τις καμπάνιες για τους σχεδιαστές Dior και Yves Saint Laurent μέχρι τη μεταμόρφωση του ημερολογίου της Pirelli.

Το Παλάτι είπε ότι η Κέιτ θα περάσει τα γενέθλιά της σήμερα «ιδιωτικά», ενώ μπορεί να υπάρξει ένα μεγαλύτερο κοινό πάρτι που θα συμπέσει με τα 40α γενέθλια του Ουίλιαμ τον Ιούνιο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Το φθηνότερο και το ακριβότερο PCR Test στην αγορά - Τι ισχύει για τα rapid

Καιρός: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα - Ισχυρή βροχή όλη νύχτα, κεραυνοί και βροντές

Παραβιάσεις: Τσαμπουκάδες… τρόμου των Τούρκων - Γιατί αποφεύγουν τις εμπλοκές με ελληνικά μαχητικά