ΚΟΣΜΟΣ

«Ροζ» σκάνδαλο στο CNN: Τα κρυφά ραντεβού και η γυναίκα που «έκαψε» τον πανίσχυρο πρόεδρο

O Zάκερ με την πρώην σύζυγό του
O Zάκερ με την πρώην σύζυγό του

Η σχέση του πρώην πλέον «αφεντικού» του CNN Τζεφ Ζάκερ με τη συνάδελφό του Άλισον Γκόλαστ ήταν το «χειρότερα κρυμμένο μυστικό στην αμερικανική τηλεόραση» λένε πλέον παράγοντες του χώρου

Το «ροζ σκάνδαλο» με πρωταγωνιστή τον παραιτηθέντα πλέον πρόεδρο του CNN, Τζεφ Ζάκερ και την επί χρόνια στενή συνεργάτιδά του Άλισον Γκόλαστ μπορεί να έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στο κορυφαίο αμερικανικό δίκτυο, τα σκανδαλοθηρικά έντυπα ωστόσο μιλούσαν εδώ και καιρό για την «πρωτοσέλιδη σχέση» τους.

Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και χρόνια ότι τα δύο υψηλότερα στελέχη του CNN, που πήραν την απόφαση να απολύσουν τον παρουσιαστή Κρις Κουόμo, είχαν σχέση, η οποία έπαιξε ρόλο στον τερματισμό των δύο γάμων τους. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές μάλιστα το ζεύγος διατηρούσε μυστικό ειδύλλιο για περισσότερα από 10 χρόνια, είχε μάλιστα μετακομίσει στο ίδιο κτήριο στο Μανχάταν σε διαφορετικούς ορόφους με τους πρώην συζύγους τους.

Και ενώ το ζευγάρι έκανε διακοπές μαζί, πήγαινε για... κυνήγι διαμερισμάτων και έκλεινε ραντεβού σε δωμάτια ξενοδοχείου για υποτιθέμενα «μίτινγκ», η Γκόλαστ πέρασε χρόνια λέγοντας ψέματα για τη σχέση τους, κατηγορώντας τους δημοσιογράφους σε πολλές περιπτώσεις ότι ήταν «σεξιστές» όταν άφηνε υπόνοιες οτι κοιμόταν με το αφεντικό της.

Οι αρχές της γνωριμίας τους

Η σχέση μεταξύ Ζάκερ και Γκόλαστ- οι οποίοι έχουν συνεργαστεί για 25 χρόνια - ξεκίνησε από τότε που και οι δύο εργάζονταν στο NBC, σύμφωνα με πολλές πηγές. Οι γνώστες της τηλεόρασης τους αποκαλούν «το περίεργο ζευγάρι» επειδή εκείνος είναι πολύ ψηλότερος.

Ο Zάκερ ήταν στο NBC από το 1986 έως το 2010, και έγινε ο εκτελεστικός παραγωγός του «Today», τότε επικεφαλής της NBC Entertainment, φτάνοντας να γίνει πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της NBC Universal. Η Γκόλαστ ξεκίνησε στο NBC το 1996, αναλαμβάνοντας τις δημόσιες σχέσεις για το «Today» και στη συνέχεια έγινε εκτελεστική αντιπρόεδρος εταιρικής επικοινωνίας στο NBC Universal μαζί με τον Zάκερ.

Η 49χρονη ΓκόλαστΑ.Ρ

Στη συνέχεια επιλέχθηκε από τον πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο το 2012 για να υπηρετήσει ως διευθύντρια επικοινωνίας του. Τότε ο Ζάκερ την έφερε να δουλέψει μαζί του στο CNN.

«Ήταν γνωστό ότι ήταν ζευγάρι από την εποχή τους στο NBC», είπε ένας από τους παράγοντες του δικτύου, σύμφωνα με πηγές της New York Post. «Μετά την... αποκάλυψη ότι ο Πάπας είναι Καθολικός, αυτή η σχέση είναι η λιγότερο συγκλονιστική αποκάλυψη στον κόσμο». «Το γεγονός ότι συνεχίζουν να λένε ψέματα για αυτό είναι προσβλητικό για όλους. Λες ψέματα όταν προσπαθείς να καλύψεις μια υπόθεση, χωρίς να το παραδέχεσαι».

Ο πρώην ανταποκριτής του CNN Roland Martin δήλωσε επίσης ευθαρσώς ότι ήταν γνωστό ότι η Γκόλαστ είχε σχέση με το αφεντικό. «Ήταν ανοιχτό μυστικό στο @CNN ότι ο Τζεφ Ζάκερ και η Άλισον Γκόλαστ, την οποία προσέλαβε ως επικεφαλής επικοινωνίας, είχαν σχέση», έγραψε στο Twitter. «Ήμουν εκεί μαζί τους μόνο για τέσσερις μήνες το 2013 και το ήξερα. Η @katiecouric το είπε στο βιβλίο της!»

Ο κόσμος της τηλεόρασης ήξερε

Η Κούριτς έγραψε στο βιβλίο της «Going There»: «Έπρεπε να αναρωτηθώ γιατί ο Τζεφ προσπαθούσε τόσο πολύ να φέρει την Άλισοον [στο CNN]. Αυτή και ο σύζυγός της και τα παιδιά της είχαν μετακομίσει στο διαμέρισμα ακριβώς πάνω από το διαμέρισμα του Τζεφ και της Κάριν — όλοι όσοι άκουσαν για την τρυφερή συνεννόηση τους θεώρησαν ότι ήταν πολύ περίεργη»

Και συνέχισε στο βιβλίο της: «Μέχρι εκείνο το σημείο, η Κάριν (πρώην σύζυγος του Zάκερ) είχε γίνει στενή φίλη και αυτό με έκανε να νιώθω πραγματικά άβολα».Οι φήμες για τη σχέση τους φούντωσαν όταν η Γκόλαστ μετακόμισε στην ίδια πολυκατοικία στο Upper East Side – στο διαμέρισμα ακριβώς πάνω από αυτό όπου έμενε ο Ζάκερ με την επί δεκαετίες σύζυγό του Κάριν και τα τέσσερα παιδιά τους.

H Άλισον ΓκόλαστΑ.Ρ

«Ο ισχυρισμός ότι η ρομαντική σχέση εξελίχτηκε» κατά τη διάρκεια της πανδημίας είναι παράλογος. Συνέχισαν τη σχέση για χρόνια, ενώ οι δύο κατείχαν χωριστά διαμερίσματα στην οδό 32 E. 64th Street», ανέφερε ξεχωριστή πηγή.

«Ο Ζάκερ έμπαινε στο ασανσέρ και επισκεπτόταν τον Γκόλαστ όταν το πεδίο ήταν ελεύθερο. Δεν χρειάστηκε καν να φύγουν από το κτήριο τους. Είχαν την τέλεια κάλυψη» Σύμφωνα με πληροφορίες εξαφανιζόταν για ώρες, αλλά η Κάριν αρχικά δεν είχε ιδέα ότι η ευγενική γυναίκα που συναντούσε στο ασανσέρ κοιμόταν με τον άντρα της. «Όλοι στο κτήριο το γνώριζαν – ακόμη και οι θυρωροί προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν ότι η Κάριν δεν ήταν στο ασανσέρ την ίδια στιγμή με την Άλισον».

«Είμαι ερωτευμένος με την Άλισον»

Ο Zάκερ και η τηλεοπτική παραγωγός Κάριν γνωρίστηκαν ενώ και οι δύο δούλευαν στο NBC, όταν εκείνος ήταν εκτελεστικός παραγωγός του "The Today Show" και εκείνη δούλευε στο "Saturday Night Live". Παντρεύτηκαν σε μια πολυτελή τελετή στο Pierre Hotel το 1996. Η κομψή Caryn είναι δημοφιλές στο κοινωνικό κύκλωμα της Νέας Υόρκης και στις κυρίες του Upper East Side που γευματίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην σύζυγός της της αποκάλυψε σκληρά τη σχέση του κατά τη διάρκεια ενός εορταστικού δείπνου. «Η ιστορία λέει ότι ο Τζεφ είπε στη γυναίκα του «Δεν είμαι ερωτευμένος μαζί σου, είμαι ερωτευμένος με την Άλισον». Στη συνέχεια, σε μια κοινή δήλωση στο Page Six τον Ιανουάριο του 2018, ο Τζεφ και η Κάριν επιβεβαίωσαν ότι χώρισαν.

O πρώην πρόεδρος του CNNΑ.Ρ

Τον Ιανουάριο, το Radar Online δημοσίευσε μια ιστορία για τη μυστική σχέση τους, με τη Γκόλαστ να αρνείται τη ρομαντική σχέση και να επιρρίπτει ευθύνες στην εκδικητική διάθεση του απολυμένου παρουσιαστή Κρις Κουόμο.
Είπε στους δημοσιογράφους ότι οι ισχυρισμοί για το αντίθετο ήταν «προσβλητικοί» και «σεξιστικοί». Ένας δικηγόρος του Κουόμο αρνήθηκε ότι έφτιαξαν την ιστορία και ότι ο απολυμένος παρουσιαστής ειδοποίησε τα αφεντικά του CNN για την κρυφή σχέσξ

Ποια είναι η Άλισον

Η Άλισον είναι γκουρού στις δημόσιες σχέσεις που πέρασε την καριέρα της δουλεύοντας στην τηλεόραση. Ξεκίνησε ως παρουσιάστρια ειδήσεων, ρεπόρτερ και παραγωγός στο Ντένβερ προτού μετακομίσει στο «Μεγάλο Μήλο» και χτίσει την καριέρα της το NBC News, σύμφωνα με το βιογραφικό της στο CNN.

Ξεκίνησε στο γραφείο εταιρικών επικοινωνιών του δικτύου το 1996 και τον επόμενο χρόνο, ανάλαβε τις δημόσιες σχέσεις στο «Today» και σταδιακά ανέβαινε στην ιεραρχια μέχρι που έγινε εκτελεστική αντιπρόεδρος εταιρικής επικοινωνίας της NBC Universal. Ο Άντριου Κουόμο με τον οποίο συνεργάστηκε την αποκάλεσε «μια τέλεια επαγγελματία που έχει πλούσια εμπειρία στις επικοινωνίες και τη διαχείριση».

Πριν από τη σχέση της με τον Zάκερ, ήταν παντρεμένη με τον Ουίλιαμ Χαλτ, σύμφωνα με τα δημόσια αρχεία. Ο Χάλτ ο οποίος ονομάζεται Billy, είναι επί του παρόντος πρόεδρος της Tradeweb Markets, μιας διεθνούς εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ο Χαλτ και η Γκόλαστ υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου το 2015 και η υπόθεση διευθετήθηκε το 2017, σύμφωνα με δικαστικά αρχεία. Έχουν δύο παιδιά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

CNN: Παραιτήθηκε o πρόεδρος του δικτύου - Είχε αποκρύψει σχέση του με κορυφαίο στέλεχος