ΚΟΣΜΟΣ

Ορλάντο Μπλουμ: Το βίντεο με τους κοιλιακούς «φέτες» μετά την αποκάλυψη για τον κίνδυνο παράλυσης

Ο Ορλάντο Μπλουμ
Ο Ορλάντο Μπλουμ
ΑΡ

Ο Ορλάντο Μπλουμ έκανε γυμναστική και αποκάλυψε μια ουλή στην πλάτη του μετά απο ένα ατύχημα που παρά λίγο να τον αφήσει παράλυτο σε ηλικία 19 ετών.

Ο Ορλάντο Μπλουμ αποκάλυψε την ουλή στην πλάτη του για πρώτη φορά μετά από μια σχεδόν μοιραία πτώση που παραλίγο να τον αφήσει παράλυτο εφ' όρου ζωής, την ώρα που γύμναζε τους δικέφαλους μυς του στο γυμναστήριο.

Ο 45χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ μοιράστηκε με τους θαυμαστές του βίντεο την ώρα που ιδρώνει στο γυμναστήριο του σπιτιού του. Φαίνεται να σηκώνει βάρη, χωρίς μπλούζα με τον προσωπικό του γυμναστή, ενώ στο τελευταίο κλιπ ο σταρ αναδεικνύει τους εντυπωσιακούς μύες της πλάτης του.

Ο αστέρας έχει έξι εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και οι θεατές εντόπισαν μια ουλή σε σχήμα μισοφέγγαρου στο κέντρο της πλάτης του, λίγα εκατοστά μακριά από τη σπονδυλική στήλη του. «Έσπασα την πλάτη μου όταν ήμουν 19 ετών και μου είπαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσω (χαμογελαστό emoji)».

Και η πιστή λεγεώνα των θαυμαστών του toν «βομβάρδισε» σύντομα με σχόλια και κομπλιμέντα στο διαδίκτυο.Ένας χρήστης έγραψε: «Ω, λοιπόν, με συγχωρείτε! Κάποιος περπατά», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Τεράστιο comeback [κόκκινο emoji συναγερμού]».

Ένας τρίτος έγραψε: «Έχω έμπνευση να πιω μια μπύρα λιγότερη αύριο», ενώ ένας άλλος θαυμαστής του σταρ ρώτησε: «Θα έχουμε κι άλλο Άρχοντα των Δαχτυλιδιών [σοκαρισμένο emoji] επειδή ο Λέγκολας ετοιμάζεται».

Προηγουμένως, ο ηθοποιός είχε μιλήσει για το σχεδόν θανατηφόρο ατύχημά του στο Instagram, αφού μοιράστηκε μια φωτογραφία του από το παρελθόν να κάνει ποδήλατο με έναν «κηδεμόνα πλάτης». «Αυτός είμαι εγώ με νάρθηκα στην πλάτη μου γύρω στο 1998, περίπου 3 μήνες αφότου έπεσα 3 ορόφους και συνέτριψα τη σπονδυλική μου στήλη, γλιτώνοντας από τον θάνατο και την παράλυση...

«Καθημερινά ευγνώμων για τα άκρα μου που μου επιτρέπουν να ξεπεράσω τα όριά μου και να ζήσω τη ζωή στα άκρα» σχολίασε ο γυμνασμένος ηθοποιός που κατάφερε να αναρρώσει πλήρως μέσα σε 18 μήνες

Ο ηθοποιός ανέβαινε σε μία βεράντα, στον τελευταίο όροφο με τους φίλους του, όταν ένας σωλήνας αποχέτευσης υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι μετά το ατύχημά του ο ηθοποιός επέστρεψε στην ιππασία, κάτι που τον οδήγησε ξανά στο νοσοκομείο.

Μιλώντας για το περιστατικό χρόνια αργότερα, είχε πει: «Μέχρι τότε, δεν είχα υγιή εκτίμηση για τη ζωή και τον θάνατο, ότι δεν είμαστε ανίκητοι. Έκανα πολύ σκοτεινές σκέψεις και είχα συνειδητοποιήσει ότι μπορεί και να μην ξαναπερπατούσα ποτέ».

Ο Μπλουμ το 2019 έκανε πρόταση γάμου στην Κέιτι Πέρι, αλλά λόγω της πανδημίας δεν έχουν παντρευτεί ακόμα. Aυτή την περίοδο το ζευγάρι βρίσκεται στην Αυστραλία όπου ο ηθοποιός κάνει γυρίσματα για την ταινία Wizards!