ΚΟΣΜΟΣ

Ξέσπασε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Είσαι αηδιαστικός...Ευχαριστούμε που μας κατέστρεψες τη μέρα»

Το ζεύγος Κέιμπριτζ
Το ζεύγος Κέιμπριτζ
Α.Ρ

Το Παλάτι του Κένσινγκτον αντέδρασε σήμερα για ένα παλαιότερο βίντεο που δείχνει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να τα βάζει με έναν φωτογράφο στο που παραβίασε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι ένα βίντεο με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ που αντιμετωπίζει έναν φωτογράφο παπαράτσι στο Σάντρινγχαμ αποτελεί παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

Το βίντεο στο YouTube, που φαίνεται πως ηχογραφήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, δείχνει τον Δούκα του Κέιμπριτζ σε ένα επεισόδιο με έναν φωτογράφο που φέρεται να βιντεοσκοπούσε την οικογένειά του σε μια βόλτα με ποδήλατο κοντά στο σπίτι τους στο Anmer Hall στο Σάντριγχαμ.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, φαίνεται ένας θυμωμένος πρίγκιπας Ουίλιαμ να λέει στον φωτογράφο: «Ήσουν εδώ έξω και μας αναζητούσες». Η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον ακούγεται να λέει: «Είμαστε έξω για μια βόλτα με το ποδήλατο με τα παιδιά μας, σε είδαμε από το σπίτι μας». Τα τρία παιδιά του ζεύγους δεν φαίνονται στο βίντεο.

Στο βίντεο, ο φωτογράφος που δεν φαίνεται, ισχυρίζεται ότι χρησιμοποίησε μόνο δημόσιους δρόμους και αρνείται ότι έκανε οποιοδήποτε λάθος. Το απόσπασμα του περιστατικού από το 2021 δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα και είχε προβληθεί περισσότερες από 20.000 φορές μέχρι τη Δευτέρα (27/6).

Το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι το βίντεο αποτελεί παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας, αναφέρει η Telegraph. Η εφημερίδα προσθέτει ότι κατάλαβε ότι το προσωπικό προσπαθούσε να αφαιρέσει το βίντεο.

Το υλικό δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο κανάλι στο YouTube .Κατά τη διάρκεια του ο Ουίλιαμ λέει: «Πώς τολμάς να συμπεριφέρεσαι όπως έκανες με τα παιδιά μας; Πώς τολμάς? Παραμονεύεις εδώ γύρω και ψάχνεις για εμάς και τα παιδιά μας; Είμαι έξω για μια ήσυχη βόλτα με τα παιδιά μου, Σάββατο και δεν μου δίνεις καν το όνομά σου. Είσαι εξωφρενικός, είσαι αηδιαστικός, είσαι πραγματικά… Γιατί είσαι εδώ; «Ευχαριστώ που μας κατέστρεψες τη μέρα… Νόμιζα ότι είχατε μάθει μέχρι τώρα», λέει ο Ούλιαμ, ενώ αποχωρεί.