ΚΟΣΜΟΣ

Ιβάνκα Τραμπ: Απόδραση στην Αίγυπτο - Οι φωτογραφίες στις πυραμίδες

H Iβάνκα Τραμπ στην Αίγυπτο
H Iβάνκα Τραμπ στην Αίγυπτο
ΑΡ

Η Ιβάνκα Τραμπ ταξίδεψε στην Αίγυπτο για μία οικογενειακή απόδραση, μετά την απόφασή της να μην εμπλακεί ενεργά στην εκστρατεία επανεκλογής του πατέρα της 

Η Ιβάνκα Τραμπ απέδειξε και έμπρακτα οτι επικεντρώνεται πλέον στην «ιδιωτική ζωή» και την «οικογένειά» της και όχι στην τρίτη απόπειρα του πατέρα της, Ντόναλντ για τον Λευκό Οίκο. Η μεγαλύτερη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ ταξίδεψε στην Αίγυπτο μαζί με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, και τα τρία τους παιδιά λίγες μέρες αφότου ανακοίνωσε ότι δεν θα λάβει μέρος στην εκστρατεία του πατέρα της για μία δεύτερη θητεία στο Λευκό Οίκο το 2024.

«Μια μέρα στις Πυραμίδες!», έγραψε η 41χρονη πρώην ανώτερη σύμβουλος στο Instagram τη Δευτέρα (21/11) σε μία ανάρτηση που περιείχε οκτώ φωτογραφίες της οικογένειας που έκανε βόλτα με καμήλες και πόζαρε μπροστά σε ιστορικά μνημεία. «Είναι τόσο ιδιαίτερο να εξερευνώ την ομορφιά της Αιγύπτου για πρώτη φορά με την οικογένειά μου!»

Η Ιβάνκα εγκατέλειψε τη συνηθισμένη της επαγγελματική, σοβαρή αμφίεση για ένα αέρινο λευκό φόρεμα και αθλητικά παπούτσια, ενώ ο Κούσνερ ο οποίος υπηρέτησε επίσης ως ανώτερος σύμβουλος του Ντόναλντ φωτογραφήθηκε με ένα λευκό μπλουζάκι, σορτς, αθλητικά παπούτσια και ένα καπέλο μπέιζμπολ New York Mets.

Τα δύο αγόρια του ζευγαριού, ο Τζόζεφ 9 ετών και ο Θίοντορ, 6, φορούσαν ρούχα παρόμοια με του μπαμπά τους, ενώ η 11χρονη Aραμπέλα ένα φαρδύ παντελόνι και παπούτσια για περπάτημα. Ήταν εκείνη που πιθανότατα απαθανάτισε τις πολύτιμες στιγμές που κοινοποίησε η μαμά της, καθώς εθεάθη με μια επαγγελματική κάμερα να κρέμεται από το λαιμό της.

Η Ιβάνκα απουσίαζε αισθητά από την προεδρική προεκλογική ανακοίνωση του πατέρα της στη Φλόριντα την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία ο Ντόναλντ Τραμπ ορκίστηκε να «κάνει την Αμερική μεγάλη και ένδοξη ξανά» και «να διασφαλίσει ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν θα εξασφαλίσει άλλα τέσσερα χρόνια».

Λίγο αργότερα, η πρώην πρώτη κόρη δημοσίευσε μια δήλωση, εξηγώντας: «Αγαπώ πολύ τον πατέρα μου. Αυτή τη φορά επιλέγω να δώσω προτεραιότητα στα παιδιά μου και στην ιδιωτική ζωή που δημιουργούμε ως οικογένεια. Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική».

«Πάντα θα αγαπώ και θα υποστηρίζω τον πατέρα μου, στο μέλλον θα το κάνω εκτός της πολιτικής αρένας», πρόσθεσε. «Είμαι ευγνώμων που είχα την τιμή να υπηρετήσω τον αμερικανικό λαό και θα είμαι πάντα περήφανη για πολλά από τα επιτεύγματα της κυβέρνησής μας».

Πληροφορίες ανέφεραν στην Post ότι ο ξαφνικός θάνατος της μητέρας της Ιβάνα Τραμπ τον Ιούλιο ήταν εκείνη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή της να αποχωρήσει από την πολιτική. «Νομίζω ότι η απώλεια ενός γονέα σίγουρα οδηγεί σε μια πραγματική αφύπνιση», τόνισε άνθρωπος κοντά στην κόρη του πρώην προέδρου. «Αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Για την Ιβάνκα, υπογράμμισε ο χρόνος είναι φευγαλέος ».