ΚΟΣΜΟΣ

Πάρις Χίλτον: Απέκτησε γιο μέσω παρένθετης μητέρας

Η Πάρις Χίλτον έγινε μητέρα
Η Πάρις Χίλτον έγινε μητέρα
ΑΡ

Η Πάρις Χίλτον καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, με τον σύζυγό της Κάρτερ Ρέουμ, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η 41χρονη κληρονόμος του Simple Life, αιφνιδίασε ευχάριστα τους θαυμαστές της, ανακοινώνοντας την άφιξη του νεογέννητου γιου της μέσω παρένθετης μητέρας με ένα συγκινητικό στιγμιότυπο στο Instagram ένα χρόνο μετά τον γάμο με τον Κάρτερ Ρέουμ. Στην πρώτη φωτογραφία που κοινοποίησε στους θαυμαστές της, η νέα μαμά φαίνεται να κρατάει το χέρι του μωρού της. «Σε αγαπάμε ήδη όσο δε χωράνε τα λόγια», έγραψε η Χίλτον, ακολουθούμενη από ένα emoji με μπλε καρδιά.

«Ήταν πάντα όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο χαρούμενη που ο Κάρτερ και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλο», είπε η Χίλτον σε μια δήλωση στο PEOPLE. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε μαζί την οικογένειά μας και οι καρδιές μας εκρήγνυνται από αγάπη για το αγοράκι μας». Είναι το πρώτο παιδί της Χίλτον ο 40χρονος Ρέουμ όμως έχει ήδη μια 10χρονη κόρη με τη σταρ του reality Laura Bellizzi, την οποία φέρεται να έχει δει «μόνο μία φορά».

Αμέσως μετά την ανάρτησή της, η Χίλτον πλημμύρισε από μηνύματα αγάπης από τους φίλους, την οικογένειά της και τους ακόλουθούς της. Η Κρίσι Τάιγκεν η οποία πρόσφατα έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί με τον μουσικό Τζον Λέτζεντ, έγραψε: «ένα μωρό !!!!! συγχαρητήρια πολύ χαίρομαι και για τους δύο!!»

Η Kιμ Καρντάσιαν έγραψε ένα παρόμοιο μήνυμα σχολιάζοντας: «Πολύ χαρούμενη για εσάς παιδιά!!!» με ένα emoji καρδιάς Τα μοντέλα της Victoria's Secret, Lily Aldridge, Jasmine Tookes και Sara Sampaio έγραψαν επίσης «συγχαρητήρια» στη νέα μαμά. Η γνωστή ηθοποιός Elle Fanning ενθουσιάστηκε όταν άκουσε τα νέα του μωρού καθώς σχολίασε: «συγχαρητήρια! η πιο όμορφη μαμά»

Τον περασμένο μήνα, η σταρ του Simple Life κοινοποίησε οτι είχε ξεκινήσει διαδικασίες εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) στα μέσα του 2020 προτού ο Ρέουμ της κάνει πρόταση γάμου. Αναγκάστηκε πρόσφατα να μιλήσει για το ταξίδι της προς τη μητρότητα, αφού η μητέρα της Kathy Hilton ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι δυσκολευόταν να συλλάβει.

«Έχω τόνους εμβρύων που περιμένουν, έχουμε εφοδιαστεί με πολλά από αυτά», απάντησε η Χίλτον αφού ρωτήθηκε για την παρατήρηση της μητέρας της από το TMZ. Στις αρχές του 2022, η Hilton είπε στο E! Ειδήσεις ότι ήθελε «δύο ή τρία» παιδιά με τον εκατομμυριούχο επιχειρηματία και μάλιστα επιθυμούσε δίδυμα.

Είπε επίσης ότι θα ήθελε «ίσως πρώτα ένα αγόρι» αφού πάντα ονειρευόταν να έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό για να την «προστατεύει». Ενώ εμφανιζόταν στο podcast Trend Reporter With Mara το 2021, η Πάρις περιέγραψε τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης ως «σκληρή». Πρόσθεσε όμως ότι ήξερε ότι θα άξιζε τον κόπο. «Το έκανα μια-δυο φορές ».

Η Χίλτον είπε τέλος οτι η ίδια και ο σύζυγός της «σχεδίαζαν τα ονόματα των μωρών μας και όλα αυτά», προσθέτοντας: «Απλώς το κάνουμε μαζί και το να έχω έναν σύντροφο που είναι τόσο υποστηρικτικός και πάντα με κάνει να νιώθω σαν πριγκίπισσα όλη την ώρα. ..ότι δεν ήταν και τόσο κακό.»

Η πρώην βοηθός της Kιμ Καρντάσιαν, 42 ετών, ήταν εκείνη που τη μύησε στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η σταρ του ριάλιτι καλωσόρισε την κόρη της Σικάγο τεσσάρων ετών και τον γιο της Ψαλμ τριών ετών μέσω παρένθετης μητέρας. «Η Κιμ ήταν αυτή που μου μίλησε γι' αυτό. Δεν ήξερα καν τίποτα γι' αυτό. Είμαι χαρούμενη που μου έδωσε αυτή τη συμβουλή και με σύστησε στον γιατρό της», είπε.

«Λοιπόν, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που θα προχωρήσω στο επόμενο βήμα της ζωής μου και τελικά θα ζήσω σαν μια πραγματική ζωή», συνέχισε η Χίλτον. «Γιατί πιστεύω πραγματικά ότι το νόημα της ζωής είναι το να έχεις οικογένεια και να κάνεις παιδιά. «Και δεν το είχα ζήσει ακόμα αυτό, γιατί δεν ένιωθα ότι κάποιος άξιζε αυτή την αγάπη από εμένα, και τώρα βρήκα επιτέλους τον άνθρωπο που αξίζει».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια τελετή τον Νοέμβριο του 2021 στο κτήμα Bel-Air του παππού της πλούσιας κληρονόμου, Barron Hilton. Ήταν μια πλούσια τριήμερη τελετή στην οποία συμμετείχαν διασημότητες όπως η Κιμ Καρντάσιαν, Πόλα Αμπντούλ και Κιμόρα Λι Σιμονς. Είπε τότε στους ακολούθους της στο Instagram ότι «αισθάνθηκε σαν Σταχτοπούτα» την ιδιαίτερη μέρα της και δήλωσε οτι ο Ρέουμ είναι η «αδελφή ψυχή της».