ΚΟΣΜΟΣ

Μπλέικ Λάιβλι: Έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της με τον Ράιαν Ρέινολντς - Η ανάρτηση έκπληξη

Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς ξανά μαζί
Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς ξανά μαζί
ΑΡ

Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς καλωσόρισαν το τέταρτο παιδί τους. Η 35χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση μέσω Instagram

Η Μπλέικ Λάιβλι αποκάλυψε ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Ράιαν Ρέινολντς, καλωσόρισαν το τέταρτο παιδί τους, στην τελευταία ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram, που ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Το 35χρονο Gossip Girl πόζαρε με ένα φωτεινό χαμόγελο ανάμεσα στον 46χρονο ηθοποιό του Deadpool και τη μητέρα του, Tάμι, ενώ έδειξε στους θαυμαστές της ότι δεν έχει πλέον κοιλιά. Στη λεζάντα με τα στιγμιότυπα, η καλλονή έγραψε στους 38 εκατομμύρια ακόλουθούς της, «Puppy Bowl Sunday 2023», ενώ πρόσθεσε, πως «ήταν απασχολημένη».

Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί, που παντρεύτηκαν το 2012, έχουν ήδη 3 κόρες, Τζέιμς, 7 ετών, Ινέζ, 6 ετών και Μπέτυ 3 ετών. Τα χαρούμενα νέα για το μωρό έρχονται λίγο αφότου μια πηγή ενημέρωσε το Us Weekly λίγους μήνες νωρίτερα τον Νοέμβριο ότι η Μπλέικ «δεν έχει πολύ χρόνο» μέχρι να καλωσορίσει το τέταρτο μέλος.

Μαζί με τη χαριτωμένη οικογενειακή φωτογραφία που τραβήχτηκε σε ένα άνετο σαλόνι, η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης μερικές φωτογραφίες από το νόστιμο φαγητό στο οποίο επιδόθηκαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης ημέρας του Super Bowl.
Το ευτυχισμένο ζευγάρι δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το όνομα του μωρού, καθώς και μια φωτογραφία του αξιολάτρευτου νεογέννητου.

Μαζί με τη χαριτωμένη οικογενειακή φωτογραφία που τραβήχτηκε σε ένα άνετο σαλόνι, η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης στιγμιότυπα από το νόστιμο φαγητό στο οποίο επιδόθηκαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης ημέρας του Super Βοwl.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δήλωσαν έκπληξη από την ανακοίνωση, ενώ άλλοι σχολίασαν «Το μωρό είναι εδώ», ακολουθούμενο από ένα emoji με τα μάτια της καρδιάς. Ένας τρίτος έγραψε, «Μεγάλη διακριτική ανακοίνωση γέννησης! Συγχαρητήρια στην οικογένεια Ρέινολντς».

Άλλοι ενθουσιάστηκαν με το απίστευτο σώμα της ηθοποιού μετά τον τοκετό, με ένα θαυμαστή της να γράφει: «Ζηλεύω πο χωράς σε τζιν. Το μωρό μου είναι 96 μηνών και ακόμα φοράω κολάν». Ένας άλλος πρόσθεσε χιουμοριστικά: «Γεννάει διακριτικά και μετά φαίνεται έτσι με ένα στενό πουκάμισο. Είναι καλή σε αυτό».

«Νομίζω ότι το να έχω παιδιά για μένα με έκανε να νιώθω πολύ περισσότερο στο πετσί μου», είπε πρόσφατα η ταλαντούχα σταρ στο Forbes. «Ποτέ δεν ένιωσα περισσότερο ο εαυτός μου ή ήρεμη στο σώμα μου ή μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, για να μην πω ότι δεν υπάρχει μια σειρά από ανασφάλειες που νιώθω ένα εκατομμύριο φορές την ημέρα, αλλά νιώθω απίστευτα κατασταλαγμένη»